PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Verslas2024 m. Spalio 17 d. 14:44

Naujas bendradarbiavimo etapas: Ukmergės verslo bendruomenės stiprinimas

Ukmergė

D. Zimblienės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Ukmergės rajono savivaldybė


324519

Spalio 15 dieną Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas ir administracijos direktorė Inga Pračkailė susitiko su Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų (PPAR) Ukmergės filialo vadove Jolanta Beniuliene.

Susitikimo metu aptarti būsimo bendradarbiavimo kryptys ir veiklos prioritetai, taip pat buvo diskutuojama apie galimybes stiprinti vietos verslo bendruomenę, skatinti įmonių tarpusavio bendradarbiavimą, tarptautiškumą ir ieškoti sprendimų verslui kylančioms problemoms.

Nuo šių metų rugpjūčio mėnesio Vilniaus PPAR Ukmergės filialui vadovaujanti J. Beniulienė turi ilgametę profesinę patirtį, kuri apima pagrindines verslo atstovavimo sritis. Dirbdama tiek viešajame, tiek privačiame sektoriuose, ji įgijo vertingos tarptautinio bendradarbiavimo patirties bei dalyvavo skatindama verslų tarpusavio bendradarbiavimą ir kuriant pridėtinę vertę.

Pastarasis susitikimas pažymėjo naujo bendradarbiavimo etapo pradžią, kuris, tikimasi, reikšmingai prisidės prie Ukmergės verslo bendruomenės augimo ir plėtros.