Šiauliai |
Lietuva |
Lietuva |
Virtuvė | Virtuvė | Virtuvė |
Trys nauji receptai, kaip paruošti silkę | Švieži azijietiški suktinukai „summer rolls“ – skonis neapsakomas, o pagaminti juos paprasta ir pigu | Valgykit į sveikatą: „Ant medinės lentelės“ dalijasi 5 vakarienių meniu su šviežiu derliumi |
Lietuva |
Šiauliai |
Šiauliai |
Virtuvė | Verslas | Virtuvė |
„Normalūs“ kebabai grįžo: parodė tokį, kurio kaina – vos 3 eurai | Šiaulių VMVT patikrinimai kavinėse: kuo dažniausiai skundžiasi jose apsilankę šiauliečiai? | Avokadai: išbandykite šiuos receptus |
Lietuva |
Plungė |
Lietuva |
Virtuvė | Virtuvė | Virtuvė |
Virtuvės šefas Gediminas paviešino savo kultinio tartaro receptą: nustebins ne tik skonis, bet ir kaina | Lukas mokėjo tik išsivirti koldūnus: dabar kulinariniais gebėjimais garsina Plungę | Egzotiniai vaisiai, kurių verta paragauti: nepaliks abejingų |
Lietuva |
Lietuva |
Šiauliai |
Virtuvė | Virtuvė | Virtuvė |
Dietistė V. Kurpienė atskleidė Dubajaus šokolado paslaptis: ką verta žinoti prieš ragaujant? | Moters dienai – tobulas Mykolo desertas: šiam šokoladainiui neatsispirs nė viena!
| Keturi receptai, kurie leis varškę atrasti iš naujo |