PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sportas2024 m. Liepos 24 d. 14:20

Meras M. Sinkevičius susitiko su Jonavos klubo vadovu ir naujuoju treneriu

Jonava

Etaplius.LTŠaltinis: Jonavos rajono savivaldybė


311088

Jonavos rajono savivaldybės meras Mindaugas Sinkevičius susitiko su Jonavos krepšinio klubo vadovu Vaidu Vaškevičiumi ir naujuoju komandos treneriu Mantu Šerniumi. Jam įteiktas simbolinis džemperis, papuoštas Jonavos miesto logotipu.

„Naujas sezonas, naujas treneris, nauja komanda... Tikimės, kad tai bus naujas startas, kuris atneš džiuginančius rezultatus.

Savo ruožtu galiu pasakyti, kad savivaldybė padės klubui kaip ir ankstesniais metais. Na, o dabar laukia daug darbo. Palinkėsiu, kad jis vyktų kuo sklandžiau”, – kalbėjo M. Sinkevičius.

Iš Šilutės kilęs 41-erių krepšinio specialistas M. Šernius pastaruosius du sezonus užėmė trenerio asistento pareigas Ukrainos komandoje Slobožanskės „Prometey“. Praėjusiame sezone klubas gan sėkmingai startavo Europos taurėje ir grupių etapą užbaigė 4-oje pozicijoje, o iš turnyro pasitraukė ketvirtfinalyje.

2020-2021 m. sezone, užimdamas Prienų „CBet” vyr. trenerio pareigas šilutiškis buvo išrinktas Lietuvos Krepšinio Lygos metų treneriu.

Lietuvoje strategas yra darbavęsis Šiaulių „Šiauliuose“, kur karjeros pradžioje buvo asistentu bei Pasvalio „Pieno Žvaigždėse” - čia užėmė tiek trenerio asistento, tiek vyriausiojo trenerio pareigas.

M. Šernius per savo karjerą taip pat yra dirbęs Lietuvos vyrų rinktinės skautu bei Lietuvos moterų rinktinės vyriausiuoju treneriu.