PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Įvairenybės2024 m. Birželio 22 d. 18:56

JAV gyvena aukščiausias šuo pasaulyje

Pasaulis

Stop kad­ras

Parengta pagal Unian.netŠaltinis: Etaplius.LT


305680

Didelis šuo, pavadintas Kevino – Macaulay Culkino veikėjo iš filmo „Vienas namuose“ – vardu, Gineso rekordų knygoje karūnuotas kaip aukščiausias šuo pasaulyje, rašo „Sky News“. Vis tik įdomus faktas, kad šis milžinas iš tikrųjų yra bailiukas...

Pažymima, kad Kevino aukštis nuo letenų iki keteros yra 0,97 m, o stovint ant užpakalinių kojų, šio šuns ūgis siekia daugiau nei 2 metrus.

Šiuo metu Kevinui yra treji metai. Įspūdingo dydžio šuo gyvena su dar trimis šunimis ir keturiomis katėmis. Gyvūnų savininkė Tracy Wolfe sako, kad jis yra švelnaus milžino, mėgstančio gulėti ant sofos, įsikūnijimas.

Be to, pasak šeimininkės, Kevinas dažnai tupinėja ir šliaužioja aplink kitus šunis, kad mažiau bijotų. Milžinas bijo ir… dulkių siurblio.

„Jis neleis jums prieiti arti su siurbliu. Jis pašoks ir dės į kojas, kad pabėgtų nuo jo“, – sakė keturkojo savininkė.

Kevinas daug valgo, yra sveikas gyvūnas, tačiau gatvėje žmonės, kaip pasakoja Tracy, išdrįsta paklausti: „Ar tai arklys? Ar jis turi balną?“

Bet moteris sako, kad jos augintinis visada buvo labai meilus kitiems mažiems šunims ir puikiai sutaria su katėmis. Kartkartėmis bando jas pagauti, bet jei pagauna, tai tiesiog laižo ir džiaugiasi draugyste.

Stop kadras