Dėmesio centre – ne tik margučiai, bet ir žuvis

Ar žinojote, kad pajūrio krašte pagrindinis Velykų patiekalas būdavo ne mėsa, o žuvis? Nors nuo jūros mus skiria daugiau nei šimtas kilometrų, savo šventinį stalą galite nukrauti įvairiausiais žuvies valgiais – tereikia užsukti į Šiaulių centre įsikūrusią specializuotą žuvies parduotuvę „Norvelita“.

Joje dirbančios pardavėjos prasitaria, kad kaip tik dabar klientams siūlo net 3 kg sveriančius šaldytus ešerius. „Kur gi daugiau tokių rasite?“ – šypsosi jos ir priduria, kad ešerys gali tapti pagrindiniu velykinio stalo patiekalu.

Parduotuvėje taip pat „sugausite“ šaldytų lydekų, atvėsintų upėtakių, šaltai rūkytų riebžuvių, karštai rūkytų skraidkalmarių ir skumbrių bei įsigysite įvairių lašišos produktų: nuo vytintos file su prieskoniais iki karštai rūkytų atlantinių lašišų dešrelių.

Jeigu velykinių vaišių ruošą kasmet užgožia kiaušinių marginimas, ne bėda – „Norvelitos“ parduotuvėje rasite jau paruoštų žuvies patiekalų: mišrainių su silke arba jūros kopūstais, konservų, gardžių šaldytų žuvies pirštelių, kepsnelių ir t. t.

Beje, visi šie skanumynai pravers Gavėnios laikotarpiu – juk kaip tik dabar viso pasaulio tikintieji vengia mėsiškų patiekalų ir keičia juos maistingąja žuvimi.

Specializuota žuvies parduotuvė „Norvelita“

Tilžės g. 168, Šiauliai (priešais Valstybinį Šiaulių dramos teatrą)

I–V 8–19 val., VI 8–17 val., VII 10–15 val.

Reklama
Etaplius informacija

Griežtai draudžiama Etaplius.lt naujienų portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Etaplius.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Etaplius.lt šaltinį. Ši informacija yra VšĮ “Šiauliai plius” nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu redakcija@etaplius.lt.

Komentuok mus Facebook`e

Komentaro rašymas