Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Žuvies maltiniai © Flickr.com nuotr.
Reporteris UgnėŠaltinis: Etaplius.lt
Nebrangūs ir lengvai pagaminami maltiniai iš žuvies patiks visai šeimai.
Reikės:
200 g žuvies filė,
1 svogūno,
3 šaukštų manų kruopų,
druskos, pipirų pagal skonį,
augalinio aliejaus.
Gaminimo būdas:
Atšildykite žuvies filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Pašalinkite kaulus ir supjaustykite žuvį gabalėliais.
Svogūną nulupkite ir supjaustykite.
Sudėkite žuvį ir svogūną į elektrinę trintuvę ir sutrinkite.
Įberkite druskos, pipirų, manų kruopų ir išmaišykite.
Gautą faršą palaikykite 1 valandą šaldytuve.
Padalykite faršą į šešias dalis ir suformuokite maltinius. Į lėkštę priberkite manų kruopų, apvoliokite juos manų kruopose.
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir iškepkite žuvies kotletus iš visų pusių.
Patiekite su citrinos griežinėliais ir mėgstamu garnyru.
Skanaus!
14348970-1250132908350986-623096437-n.jpg