PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Verslas2024 m. Rugsėjo 5 d. 08:41

Žlugo Ž. Žvagulio avantiūra statybų versle: garsaus atlikėjo vadovaujamai įmonei inicijuojama bankroto byla

Lietuva

Žlunga Ž. Žvagulio statybų verslas / Andrius Ufartas/Elta, Alfa.lt

Karolis JuršysŠaltinis: ALFA.LT


317069

Į verslą paniręs muzikos prodiuseris ir atlikėjas Žilvinas Žvagulis susidūrė su verslo sunkumais – trečiadienį Vilniaus apygardos teismas atvertė mažosios bendrijos „Dvi plytos“, kurioje direktoriavo šis dainininkas, bankroto bylą. Prašymą iškelti bankroto bylą pateikė pats Ž. Žvagulis.

Į verslą paniręs muzikos prodiuseris ir atlik1ėjas Žilvinas Žvagulis susidūrė su verslo sunkumais – trečiadienį Vilniaus apygardos teismas atvertė mažosios bendrijos „Dvi plytos“, kurioje direktoriavo šis dainininkas, bankroto bylą. Prašymą iškelti bankroto bylą pateikė pats Ž. Žvagulis.

Remiantis registro centro duomenimis, įmonė, kuriai vadovauja Ž. Žvagulis, darbą pradėjo 2020 metais, o jos pagrindinė veikla – gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų statyba, apdaila ir kiti su statybomis susiję darbai. Remiantis rekvizitai.lt, įmonės pardavimai jau po metų pasiekė beveik 70 tūkst. eurų, tačiau 2022 metais smarkiai krito. Šiai dienai, remiantis tuo pačiu šaltiniu, mažoji bendrija „Dvi plytos“ yra skolinga Sodrai ir Valstybinei mokesčių inspekcijai po 7 tūkst. eurų.

Alfa.lt susisiekė su Ž. Žvaguliu, kuris, būdamas direktoriumi, atstovauja bendrovei, tačiau atlikėjas komentuoti atsisakė. „Aš nieko nežinau“, – telefonu į Alfa.lt klausimus atsakė atlikėjas.

Įmonės įkūrėjas – Rytis Žvagulis, žymaus atlikėjo sūnus, kuris įmonę įkūrė pačiame pandemijos įkarštyje – 2020 m. balandį, tačiau 2023 m., pasikeitus bendrijos nariams, šis iš veiklos pasitraukė, o šiuo metu užimdamas direktoriaus pareigas įmonei atstovauja pats atlikėjas.