PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Gegužės 28 d. 15:31

Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijoje – padėkų vakaras

Zarasai

Nelijos Prapuolenaitytės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijos informacija


302653

Pasinėrę į kasdienę rutiną dažnai pamirštame, nerandame laiko ar progos padėkoti. Šie mokslo metai suteikė daugiau išminties, privertė susimąstyti, sulėtinti gyvenimo tempą ir labiau vertinti kiekvieną akimirką, labiau branginti tai, ką jau turime. Mokslo metams artėjant į pabaigą tarėme „Ačiū“, dovanojome gražų žodį kiekvienam, kurio dėka turime tai, kas mus džiugina.

Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijos Padėkų vakare prisiminėme tai, kas buvo gera ir gražu mūsų mokyklos bendruomenėje, pasidžiaugėme tais, kurie gerais darbais pildė aruodą, iš kurio kiekvienas semiamės jėgų, išminties ir idėjų, dėkojome už pagalbą, įkvepiantį žodį, padrąsinimą, didelį ar mažą darbą 94 laidos abiturientams.

Apie gražią ir prasmingą gimnazijos Padėkų vakaro tradiciją priminė gimnazijos direktorius Rimantas Bikulčius, jautrius ir nuoširdžius padėkos žodžius tarė Zarasų rajono savivaldybės merė Nijolė Guobienė, abiturientų pasiekimais džiaugėsi Lietuvos Respublikos Seimo nario Algimanto Dumbravos patarėja Regina Račkauskienė, padrąsinantį, sušildantį, nuteikiantį žodį tarė Zarasų parapijos klebonas kunigas Vydas Juškėnas. Su padėkomis į šventę atvyko Zarasų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyriaus vedėja Sigita Keršienė, abiturientams dėkojo Zarasų rajono savivaldybės administracijos Jaunimo J MAŽOJI reikalų koordinatorė Agnė Stumbrienė. Scenoje buvo ir pirmosios abiturientų mokytojos, ir Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos direktoriaus pavaduotojas ugdymui Gintautas Kerpiškis. Abiturientams dėkojo Fausto Latėno meno mokyklos mokytojai, Zarasų sporto centro treneriai. Abiturientams padėkoti atvyko Zarasų švietimo pagalbos tarnybos direktorė Gintarė Laurikėnienė, už prasmingus renginius dėkojo Zarasų Trečiojo amžiaus universiteto rektorė Nadežda Matušova, Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Jolanta Lementauskienė, Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro direktorius Aurimas Gudas, Zarasų atviro jaunimo centro bei Zarasų rajono jaunimo visuomeninių organizacijų sąjungos ,,Apskritas stalas“ atstovai, Lietuvos šaulių sąjungos Zarasų šaulių 907 kuopos „Vytis“ kuopos vado pavaduotoja Vaida Lazdauskienė.

Visus ketverius metus gimnazistai kantriai ir kruopščiai ruošėsi pamokoms, nuoširdžiai dirbo ir siekė kuo aukštesnių ugdymosi pasiekimų. Juk ne veltui sakoma: ką išmoksi – ant pečių nenešiosi. Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijos mokytojai nuoširdų „Ačiū“ tarė savo mokiniams už labai gerą ir puikų mokymąsi bei aktyvią veiklą, lankomumą, už meilę filosofinei minčiai ir aktyvų dalyvavimą filosofijos olimpiadose, už pareigingumą ir atsakingumą, kruopštų mokinio pareigų atlikimą, už pagalbą organizuojant gimnazijos renginius ir dalyvavimą juose, už dalyvavimą konkursuose, gimnazijos veiklų fiksavimą. Šiemet pirmą kartą gimnazijos biblioteka dėkojo aktyviausiems skaitytojams už meilę knygai, pomėgį skaityti, tobulėti.

Padėkų žodžius keitė gimnazistų atliekamos dainos ir muzika.