PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 9 d. 11:15

Vyko susitikimas su Jurbarko rajono garbės piliečiu Heinzu Putlitzu

Jurbarkas

Etaplius.LTŠaltinis: Jurbarko rajono savivaldybė


300596

Gegužės 8 d. savivaldybėje lankėsi Jurbarko rajono savivaldybės Garbės pilietis Heinzas Putlitzas (Heinz Puttlitz) ir jo vadovaujamos Vokietijos visuomeninės organizacijos „Berlyno policininkai padeda“ iždininkas Michaelis Berneckeris (Michael Bernecker). Į susitikimą su savivaldybės vadovais svečius atlydėjo Lietuvos samariečių Jurbarko krašto bendrijos pirmininkė Kristina Vančienė, Jurbarko rajono priešgaisrinės tarnybos vadovas Vaidas Vaičiukynas ir Smalininkų seniūnijos seniūnas Ramūnas Alminas.

Meras Skirmantas Mockevičius padėkojo svečiams už ilgametį bendradarbiavimą, nuolatinį dėmesį ir paramą Jurbarko krašto žmonėms. Daugiau nei 25-erius metus organizacija „Berlyno policininkai padeda“ labdaringai teikė paramą Lietuvos samariečių Jurbarko krašto bendrijai, rėmė kitas savivaldybės įstaigas bei organizacijas, tarp kurių – Smalininkų technologijų ir verslo mokyklos specialiojo ugdymo skyrių, Smalininkų senjorų namus, Jurbarko rajono priešgaisrinę tarnybą.

Didžiausią bendrystę organizacija „Berlyno policininkai padeda“ palaiko su Lietuvos samariečių Jurbarko krašto bendrija. Jos pirmininkė Kristina Vančienė jau daugelį metų buvo tikra to gražaus ryšio puoselėtoja. Todėl šis susitikimas buvo puiki proga padėkoti ir jai už įvairių iniciatyvų organizavimą bei paramos telkimą Jurbarko krašto žmonėms. Meras Skirmantas Mockevičius Kristinai Vančienei įteikė garbingą „Krištolinės lelijos“ apdovanojimą ir perdavė Lietuvos Respublikos Seimo nario Ričardo Juškos dovaną, kurių atsiimti Padėkos dieną bendrijos pirmininkė neturėjo galimybės.