PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Gatvė2024 m. Rugsėjo 11 d. 09:40

Vykdomi Parovėjos seniūnijos gatvių apšvietimo įrenginių priežiūros ir remonto darbai

Biržai

Asociatyvi pexels.com nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Biržų rajono savivaldybė


317905

Informuojame, kad šiuo metu yra vykdomi Parovėjos seniūnijos gatvių apšvietimo įrenginių priežiūros ir remonto darbai: genimos medžių šakos, kurios trukdo laidams ir šviestuvams, tikrinama ar veikia šviestuvai, perdegę keičiami naujais, trūkstamose vietose pakabinami papildomi šviestuvai. Darbus vykdo MB „Elektros montažas“ ir Parovėjos seniūnijos darbininkai. Jie gali būti vykdomi ir po oficialių darbo valandų t. y. darbo dienomis po 17 val. bei savaitgaliais.

Parovėjos seniūnijoje yra 8 kaimai, kuriuose apšviečiamos gatvės: Medeikių k., Užušilių k., Drąseikių k., Spalviškių k., Parovėjos k., Lyglaukių k., Pagervės k., Gavėniškio k.

Apie Parovėjos seniūnijoje pastebėtus gatvių apšvietimo sistemos gedimus ar kitus nesklandumus gyventojų prašome pranešti Parovėjos seniūnijai tel. +370 645 22 842, el. p. paroveja@birzai.lt .

„Atsiprašome gyventojų už galimus nepatogumus ir dėkojame už kantrybę, pastebėtus nesklandumus ir pareikštas pastabas ir primename, kad gatvių apšvietimas yra esminė miesto, kaimo infrastruktūros dalis, užtikrinanti saugumą ir komfortą tiek vairuotojams, tiek pėstiesiems. Reguliari gatvių apšvietimo sistemos priežiūra ir remontas padeda užtikrinti, kad apšvietimo sistema veiktų optimaliai“, – skelbiama Biržų rajono savivaldybės puslapyje.