Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Irma GudŠaltinis: Etaplius.lt
"Virtuvės princesė" esu ne tik dėl to, kad moku šį bei tą pagaminti, bet dar ir todėl, kad puikiai gamina mano vyras, kuris kartais išleidžia mane atostogų iš virtuvės. Šį kartą dalinuosi jo receptu - kiniška vištiena.
Jums reikės (4 asmenims):
▶️500 gramų vištienos filė
▶️Geltonos paprikos
▶️Pomidoro
▶️Kiniško padažo
▶️Trupučio sweet chilli padažo
▶️Mėgiamų prieskonių (rinkosi universalų mišinį vištienai)
▶️Aliejaus kepimui
▶️300 gramų ryžių
Pirmiausia vyras užkaitė ryžius, į keptuvę dėjo smulkintą kubeliais vištienos filė. Apkepus mėsai sudėjo papriką, bėrė prieskonių, kiek vėliau pomidorą ir šlakelį čili padažiuko.
Troškinimui pylė beveik visą kiniško padažo su daržovėmis ir vaisiais stiklainiuką. Matot, kaip paserviravo? Vakarienę paruošė per pusvalanduką.
Jei norite greito ir skanaus maisto - šis receptas puikiai tiks.
Skanaus!