REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 29 d. 15:47

Visagine vyko diskusija „Iššūkiai Visagino švietimui: sėkmės, problemos, įžvalgos“

Visaginas

Visagino savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Visagino savivaldybė


302802

Gegužės 29 d. vyko švietimo įstaigų vadovų ir Švietimo, kultūros, sporto ir valstybinės kalbos kontrolės skyriaus specialistų pasitarimas-diskusija, kurio tikslas buvo aptarti švietimo aktualijas, pasidalinti patirtimis, išsakyti problemas, pateikti pasiūlymų.

Pasitarimo-diskusijos pradžioje Visagino savivaldybės meras Erlandas Galaguz ir vicemerė Aleksandra Grigienė tardami sveikinimo žodį palinkėjo sėkmingo mokslo metų finišo.

Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Tatjana Panina priminė dėl darbuotojų konkursų / atrankų organizavimo ir specialistų pritraukimo, Švietimo, kultūros, sporto ir valstybinės kalbos kontrolės skyriaus vedėja Monika Gutė – dėl Visagino savivaldybės gabių mokinių ir jų mokytojų skatinimo tvarkos aprašo įgyvendinimo.

Pasitarimo-diskusijos metu švietimo įstaigų vadovai kartu su savivaldybes vicemere Aleksandra Grigiene, Švietimo, kultūros, sporto ir valstybinės kalbos kontrolės skyriaus specialistais diskutavo veiklos telkiant savivaldybės švietimo bendruomenę ir puoselėjant pozityvų mikroklimatą, metodinės veiklos ir pedagogų kvalifikacijos tobulinimo ateities (kryptys ir inovacijos), įtraukties (kaip esame pasirengę) ir mokinių pasiekimų patikrinimų (NMPP, PUPP, TP) vykdymo klausimais.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA