Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
LNK nuotr.
Gediminas MalaškevičiusŠaltinis: Pranešimas spaudai
Kaip teigia Liutauras, jis nemėgsta įžeisti žmonių, tačiau kartais pasitaiko, kad nuvykus į restoraną patiekalai yra tiesiog nevalgomi. Vieną kartą tai jis bandė paslėpti ypač subtiliu būdu. „Liutaurai, kai nuvyksti į restoraną, ar dažnai tenka gražinti patiekalą į virtuvę?”, - teiravosi laidos vedėjas Kšyštofas Lavrinovičius
„Žinai, aš dažniausiai stengiuosi nenuvilti žmonių, bet juokingiausia buvo, kai mes su žmona vienoje vietoje cepelinus valgėme. Ateinam į restiką, ir ten mano nelaimei sako, kaip malonu jus matyti, šiandien pas mus cepelinai. Dėl jų mes ten ir ėjome. Sako tik su kiauliena baigėsi, todėl galime jums pasiūlyti su aviena ir baravykais bei morkomis. Vien prapjovus tą cepeliną įspūdis buvo toks, kad prapjoviau Kijivo kotletą, viskas paskendo riebaluose. Tarkė nevalgoma, įdaras nevalgomas, o baravykai su morkomis, kaip nuo Kūčių patiekalo nuimti, tarsi nuo silkės. Galvojau ką daryti, tai atsinešiau servetėlių ir pradėjau į jas dėlioti po gabaliuką ir nešti į tualetą išmesti. Aš negaliu pasakyti, kad jie neskanūs, nes man nejauku. Dar prieš tai klausiau žmonos ar nėra kamerų, lyg nebuvo, tačiau nepastebėjome, kad tiesiai virš mūsų viena buvo. Labai viliuosi, kad niekas jos neperžiūrėjo, nes nenorėčiau nieko įžeisti. Bet kartais va taip nutinka”, - istorija dalijosi L. Čeprackas
Nepraleiskite, daug įdomių istorijų iš šefo gyvenimo jau šiandien, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“ tik per LNK.