PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 3 d. 12:15

Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui – 10 metų

Vilkaviškis

K. Inkratos nuotr.

EtapliusŠaltinis: Vilkaviškio rajono savivaldybė


303316

Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras jau 10 metų rūpinasi viso rajono gyventojų sveikata, gerina gyvenimo kokybę, formuoja sveikos gyvensenos įgūdžius.

Paminėti savo gimtadienį ir prisiminti nuveiktus darbus Visuomenės sveikatos biuras savo svečius pakvietė į Vilkaviškio kultūros centrą, kur vyko nuotaikinga gimtadienio šventė.

Pasidžiaugti biuro jubiliejumi atvyko Savivaldybės meras A. Neiberka, vicemerai D. Riklienė bei J. Juškauskas, Administracijos direktorius V. Gavėnas, Savivaldybės gydytoja L. Nešukaitienė, dekanas kun. V. Gražulevičius ir kiti garbūs svečiai.

Savivaldybės meras A. Neiberka pasidžiaugė aktyvia biuro veikla ir džiaugėsi, jog jis jau tapo neatsiejama rajono visuomenės sveikatinimo dalimi.

„Noriu pasidžiaugti visa Jūsų komanda, atliekamu darbu ir pastangomis mokant sveikos gyvensenos mūsų rajono gyventojus. Tikiu, kad šie dešimt metų – tik pradžia, o Jūs ir toliau nestokosite idėjų, naujų tikslų ir planų“, – kalbėjo Savivaldybės meras A. Neiberka.

Meras padėkos raštą už puikius darbo rezultatus, atsidavimą darbui, iniciatyvumą, renginių organizavimą, veiklumą bei specialistų sutelkimą įteikė Visuomenės sveikatos biuro direktorei Laurai Sadauskienei.

Mero padėkos raštu už puikius darbo rezultatus, atsidavimą darbui bei iniciatyvumą taip pat apdovanota sveikatos specialistė, vykdanti visuomenės sveikatos stiprinimą, Aušra Šukaitienė.

Biuro direktorė Laura Sadauskienė dėkojo visiems, kurie prisidėjo prie biuro atsiradimo, jo veiklos vystymo, pasiektų rezultatų.

Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras organizuoja daugybę nemokamų paslaugų Vilkaviškio rajono gyventojams: pirmosios pagalbos mokymai, ankstyvosios intervencijos programa, fizinio aktyvumo mankštos, paskaitos sveikos gyvensenos temomis, susitikimai su psichologe – gyventojų psichinės sveikatos gerinimui užtikrinti, vis didesnio dėmesio ir aktyvumo sulaukianti keliaujanti stotelė „Sveiki ir saugūs“ ir kitos veiklos.


Foto galerija: