PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Šiaulių televizija2024 m. Rugpjūčio 20 d. 13:16

Vasaros pabaigą vainikuos Aviacijos šventė Šeduvos aerodrome

Radviliškis

Etaplius.LTŠaltinis: Radviliškio rajono savivaldybė


314667

Vasaros pabaigoje, rugpjūčio 24 dieną, 13 val., Šeduvos aerodrome (Jaunimo g. 14, Raudondvario k. Radviliškio r.) jau antrus metus iš eilės vyks įspūdinga Aviacijos šventė. Žiūrovus džiugins įvairios pramogos bei atrakcijos, padangėje įvairius triukus atliksiantys lėktuvai ir scenoje vyksiantys žinomų atlikėjų koncertai.

Šventėje žiūrovai turės galimybę išvysti Jurgio Kairio pilotuojamo lėktuvo pasirodymą, akrobatinės lėktuvų grupės „ANBO“ skrydžių programą ir Baltijos šalių pilotų klubo „ULO“ lėktuvų pramoginę programą. Padangę skros ir įvairius triukus demonstruos keturi galingi „Baltic bees jet team“ lėktuvai L-39C, vyks Lietuvos kariuomenės karinių oro pajėgų orlaivio parodomoji programa, žiūrovų akis džiugins ir Šiaulių aeroklubo lėktuvų ir sklandytuvų bei Šiaulių parašiutininkų klubo pasirodymai.

Aviacijos šventės žiūrovų lauks ne tik įspūdingi pasirodymai padangėje, bet ir įvairios pramogos ant žemės. Bus galima apžiūrėti senovinių automobilių parodą, oro gynybos ginkluotės ekspoziciją, mugėje įsigyti įvairių skanėstų ir, žinoma, pasiklausyti nuostabaus koncerto. Scenoje pasirodys grupės „Innerbloom“ ir „Man-go“, dainuos scenos grandas Kęstutis Kerbedis, o renginį ves lietuvių aktorius ir režisierius Sakalas Uždavinys.

Praėjusiais metais vicemero Vytauto Krikščiūno iniciatyva atgaivinta ir suorganizuota Aviacijos šventė sulaukė didžiulio žiūrovų dėmesio. Šiemet suplanuota šventės programa dar turtingesnė, todėl tikimasi sulaukti ir dar didesnio būrio žiūrovų, kurie šventėje pasisems gerų emocijų ir nepamirštamų įspūdžių.