Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Vasarinės salotos su vyšniniais pomidorais
Gražina VasiliauskienėŠaltinis: ALFA.LT
Gaivios, lengvos salotos su vyšniniais pomidorais, avokadu ir mocarelos rutuliukais. Salotos puikiai tinka sveikam užkandžiui po treniruotės ir karštą dieną gali pakeisti pietus ar vakarienę.
Reikės:
200 gramų agurkų,
350 gramų vyšninių pomidorų,
250 gramų avokado,
50 gramų raudonojo svogūno,
200 gramų mocarelos,
60 gramų pesto padažo,
žiupsnelio druskos,
žiupsnelio juodųjų pipirų,
10 mililitrų citrinos sulčių.
Gaminimo būdas
Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais, vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Avokadą ir raudonąjį svogūną supjaustykite kubeliais.
Dubenyje sumaišykite agurkus, vyšninius pomidorus, avokadą, raudonąjį svogūną ir mocarelos rutuliukus.
Pagardinkite druska, pipirais, citrinos sultimis, pesto padažu ir gerai išmaišykite.
Paruoštas salotas papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!