PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 3 d. 09:43

Už ilgametį darbą dėkota švietimo įstaigų vadovams

Marijampolė

EtapliusŠaltinis: Marijampolės savivaldybė


303271

Mokslo metams einant į pabaigą, Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda, vicemerė Agnė Pavelčikienė ir Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Nerijumi Mašalaičiu lankėsi švietimo įstaigose, kur už ilgametį darbą dėkojo įstaigų vadovams.

Padėkos buvo skirtos: Zitai Kiršienei, Marijampolės sav. Patašinės universalaus daugiafunkcio centro direktorei, Nijolei Jurgelaitienei, Marijampolės vaikų lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ direktoriaus pavaduotojai ugdymui, Danutei Biskienei, Marijampolės vaikų lopšelio-darželio „Nykštukas“ direktoriaus pavaduotojai ugdymui, ir Jūratei Savaikaitienei, Marijampolės savivaldybės pedagoginės psichologinės tarnybos direktorei.

Įstaigų vadovams meras dėkojo už ilgametį darbą. „Ačiū mūsų visos savivaldybės vardu už atsidavimą ir rūpestį padedant auginti mūsų mažąją kartą ir dėkoju už ilgametį profesinį vadybinį darbą, kuris ne tik subūrė bendruomenę, bet ir davė svarų indėlį įgyvendinat švietimo naujoves“.

A. Pavelčikienė visiems taip pat linkėjo sėkmės tolimesniame kelyje ir stiprios sveikatos bei veržlumo įgyvendinant dar neišsipildžiusius norus ir karjeros svajones.


Foto galerija: