PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sportas2024 m. Gegužės 20 d. 13:47

Utenoje krepšinio sirgalius pasitinka atnaujinta aikštelė

Utena

Utenos rajono savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: lkl.lt


301737

Naujai užgimusi iniciatyva „LKL Street x RIMI“ pradeda nemokamų gatvės krepšinio užsiėmimų maratoną skirtinguose Lietuvos miestuose. Pirmosios įvadinės treniruotės jau įvyko Jonavoje, Šiauliuose, Utenoje, Pasvalyje ir Mažeikiuose.

Pasitelkiant įtraukius krepšinio žaidimus ir veiklą koordinuojant krepšinio treneriams, treniruočių dalyviai kartu su „Betsafe-LKL“ krepšininkais turėjo galimybę praleisti puikų laiką.

Šį savaitgalį „LKL Street x RIMI“ projektas visų laukė Utenoje, kur buvo paskelbtas oficialus treniruočių startas bei atnaujintos krepšinio aikštelės atidarymas.

Utenos rajono savivaldybės nuotr.

Būtent viena iš Utenos miesto krepšinio aikštelių atnaujinta pagal projekto stilistiką. Čia jau visai netrukus vyks ir nemokamos krepšinio treniruotės, kuriose laukiami absoliučiai visi.

Gegužės 17 d. treniruotės metu vyko ir bendruomenės šventė, kurioje su treniruotės dalyviais bendravo ir „Betsafe-LKL“ komentatorius Vaidas Čeponis, o kartu su LSU treneriais treniruotę vedė ir Šarūnas Vasiliauskas.

„Lauko krepšinio aikštelės yra ta magiška vieta, kuri negali nežavėti. Kova, emocijos, bendravimas, pažintys, gal net pirmosios meilės… Kiekvieną kartą važiuodamas Utenos gatvėmis labai džiaugiuosi, matydamas sportuojantį jaunimą.

Smagu, kad dabartinės aikštelės yra modernios, stilingos, saugios. Ir labai smagu, kad prie jų sutvarkymo prisideda ne tik Utenos rajono savivaldybė, bet ir Lietuvos krepšinio lyga.

Kviečiu visus sportuojančius prisijungti prie šio projekto ir ne tik dalyvauti Lietuvos krepšinio lygos rengiamose treniruotėse, bet ir likusį laisvalaikį leisti krepšinio aikštelėse“, – sakė Utenos komandos vadovas Eimantas Skersis.

lkl.lt nuotr.