PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 24 d. 07:58

Ukmergės rajono savivaldybėje darbą pradėjo mero patarėja

Ukmergė

Etaplius.ltŠaltinis: Ukmergės rajono savivaldybės inf.


302200

Nuo gegužės 20 dienos Ukmergės rajono savivaldybės mero Dariaus Varno komandą papildė politinio pasitikėjimo tarnautoja – mero patarėja Goda Juzėnaitė.

26 metų G. Juzėnaitė merui patars komunikacijos, ryšių su visuomene politikos įgyvendinimo, Savivaldybės reprezentatyvumo, Ukmergės rajono pristatymo ir atstovavimo viešojoje erdvėje bei kitais klausimais.

Ukmergėje gimusi ir užaugusi, Ukmergės Antano Smetonos gimnaziją baigusi, keliose Ukmergės nevyriausybinėse organizacijose savanoriavusi G. Juzėnaitė 2020 metais Vytauto Didžiojo universitete įgijo šokio pedagogės specialybę, o nuo 2022 metų Mykolo Romerio universitete studijuoja šiuolaikinių technologijų valdymą magistro studijų programoje - tobulina savo kompetenciją technologijų valdymo, socialinių tinklų administravimo, informacinių komunikacinių ir ryšio technologijų valdymo, konsultavimo, lyderystės, vadybos srityse.

Dirbti į Savivaldybę G. Juzėnaitė atėjo iš Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos, kurioje ketverius metus dirbo neformaliojo švietimo organizatore, meninės veiklos ir technologijų mokytoja bei mokyklos socialinių tinklų paskyros administratore.

,,Mano prioritetas – skleisti visuomenei žinią apie Ukmergės rajono savivaldybę, mero darbą ir santykį su žmogumi. Sieksiu, kad Savivaldybės mero darbas būtų kuo labiau matomas vietos gyventojams,“- teigė naujoji mero patarėja.