PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 27 d. 14:04

Ukmergės rajono politikai domėjosi vaikų vasaros užimtumo klausimais

Ukmergė

I. Kižienės ir V. Kalino nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Ukmergės rajono savivaldybės inf.


302499

Ukmergės rajono savivaldybės tarybos Švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų (ŠKSJR) komitetas surengė tikslinę išvyką į šešias rajono švietimo įstaigas, kur domėjosi vaikų vasaros užimtumo klausimais.

Išvykos metu Savivaldybės vicemeras Eugenijus Kuodelis, ŠKSJR pirmininkė Indrė Kižienė bei minėtams komitetui priklausančios Tarybos narės Danutė Užkurėlytė, Audronė Augustėnienė, Angelė Jakubynienė ir Liucija Dzigienė, Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas aplankė Ukmergės „Šilo“ progimnaziją, Ukmergės Jono Basanavičiaus gimnaziją, Ukmergės jaunimo laisvalaikio centrą, Ukmergės sporto centrą, Veprių mokyklą-daugiafunkcį centrą ir „Tėkmės“ mokyklą.

„Užtikrinti vaikų vasaros užimtumą – visų mūsų pareiga, todėl Komiteto išvykos tikslas pamatyti, kaip švietimo įstaigos ruošiasi šiam procesui. Džiaugiamės, kad kasmet vis daugiau švietimo įstaigų bei nevyriausybinių organizacijų įsitraukia į vaikų vasaros stovyklų organizavimą ir dėl jų finansavimo teikia paraiškas Savivaldybei. Tai rodo, o tuo pačiu ir džiugina, kad mūsų rajono vaikams vasaros poilsio pasiūla tik auga ir įvairėja,“ – taip šią išvyką apibendrino ŠKSJR komitetui vadovaujanti I. Kižienė.


Foto galerija:

I. Kižienės ir V. Kalino nuotr.
I. Kižienės ir V. Kalino nuotr.