PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Mokslas2024 m. Birželio 21 d. 13:07

Ukmergėje įteikti Gabių vaikų ir jaunimo rėmimo fondo apdovanojimai

Ukmergė

Godos Juzėnaitės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Ukmergės rajono savivaldybė


305969

Birželio 20 d. Ukmergės kultūros centre vyko Ukmergės rajono savivaldybės Gabių vaikų ir jaunimo rėmimo fondo apdovanojimų šventė, kurios metu buvo pasveikinti gabiausi, talentingiausi Ukmergės vaikai ir jaunuoliai, pelnę apdovanojimus respublikiniuose, tarptautiniuose konkursuose, sporto varžybose, čempionatuose, mokslo ir žinių olimpiadose bei besimokantys puikiais pažymiais.

Šventės metu sveikinimo žodžius tarė ir apdovanojimus vaikams ir jaunuoliams įteikė Gabių vaikų ir jaunimo fondo globėjas, Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas bei Gabių vaikų ir jaunimo fondo pirmininkė, Ukmergės rajono savivaldybės administracijos direktorė Inga Pračkailė.

Piniginiams prizams Rėmimo fondas skyrė 10 450 Eur. Šventės metu buvo apdovanoti 50 respublikinių ir tarptautinių olimpiadų, konkursų, varžybų nugalėtojai ir 33 mokiniai, kurie šiuos mokslo metus baigė puikiais pažymiais, vien dešimtukais!

Rėmimo fondą sudaro Savivaldybės biudžeto ir rėmėjų UAB „Likmerė“, UAB „Bikuvos prekyba“, UAB „Ukmergės melioracija“, UAB „Ukmergės duona“, UAB „DAWLietuva“, UAB „Atkočių agroservisas“ bei Ukmergės garbės pilietės Angelės Andrikonienės skirtos lėšos.

Gabių vaikų ir jaunimo taip pat atvyko pasveikinti Savivaldybės vicemeras Eugenijus Kuodelis ir Savivaldybės tarybos narė, Švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų komiteto pirmininkė Indrė Kižienė.