PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 24 d. 12:25

Ukmergėje atidarytas karjeros centras

Ukmergė

Etaplius.ltŠaltinis: Ukmergės rajono savivaldybės inf.


302251

Gegužės 24 dieną Ukmergės Užimtumo tarnyboje atidarytas vienas iš regioninių karjeros centrų „KARJERAS“.

Šio karjeros centro paskirtis – konsultuoti asmenis, kurie abejoja dėl profesijos paklausos ar pasirinkimo. Tokio centro įrengimu rajone siekiama, kad kiekvienas gyventojas planuotų ir turėtų sėkmingą karjerą visą gyvenimą.

Karjeros centro KARJERAS“ atidarymo proga susirinkusius atvyko pasveikinti Ukmergės rajono savivaldybės vicemeras Eugenijus Kuodelis, administracijos direktorė Inga Pračkailė ir mero patarėja Goda Juzėnaitė.

Tardama sveikinimo žodį, I. Pračkailė džiaugėsi Ukmergės rajono žmonėms sudaromomis galimybėmis konsultuotis karjeros klausimais ir pabrėžė, kad ,,profesinė veikla yra vienas iš svarbiausių dalykų žmogaus gyvenime, todėl labai svarbu tinkamai ją pasirinkti. Nuo to priklauso, ar darbas bus kančia ir prievolė, ar maloni, save realizuoti leidžianti veikla. Todėl labai džiugu, kad atsiranda tokių įstaigų, kurios padeda žmogui atrasti savo karjeros kelią ir dirbti mėgstamą darbą“.

Po sveikinimo žodžio administracijos direktorė karjeros centro ,,KARJERAS“ konsultantei Austėjai Polkaitei įteikė atminimo dovanėles.

Karjeros centro šventinę – simbolinę atidarymo juostelę kirpo vicemeras E. Kuodelis, Vilniaus Užimtumo tarnybos direktoriaus pavaduotojas Gytis Darulis ir Užimtumo tarnybos Vilniaus klientų aptarnavimo departamento direktorė Jurgita Bražinskienė.