PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2024 m. Rugpjūčio 26 d. 14:04

Turizmo gatvė vėl kvies keliauti, ragauti ir pramogauti

Šiauliai

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.lt


315444

Jau trečią kartą rugsėjo 6–7 dienomis Šiaulių miesto šventėje „Šiaulių dienos 788“ nusidrieks Turizmo gatvė, kaskart sutraukianti daugybę turizmo atstovų iš Lietuvos ir Latvijos. Tai bene vienintelė galimybė visoje Šiaurės Lietuvoje susipažinti su naujausiais objektais bei patraukliausiais kelionių pasiūlymais, kurie skirti ne tik vasarai ar pavasariui, bet ir rudeniui bei žiemai.

Turizmo gatvę tradiciškai bus galima rasti simboliškoje vietoje – prie Šiaulių turizmo informacijos centro ir „Baltų kelio“ centro. Dėl šios išskirtinės vietos, vientisos erdvės ir puikios organizacijos į Šiaulių miesto gimtadienio šventę suvažiuoja gausybė turizmo profesionalų, kurie nori susitikti, prisistatyti ir pabendrauti su miesto gyventojais bei svečiais. Šiais metais bus net 67 dalyviai iš įvairių miestų bei miestelių: 35 iš Lietuvos ir 32 iš Latvijos. Norinčiųjų dalyvauti Turizmo gatvėje vis daugėja: šiltas priėmimas, smalsuolių šypsenos bei geri atsiliepimai ragina dalyvius nepraleisti progos atvykti į didžiulę Saulės miesto šventę „Šiaulių dienos“ ir kviesti visus keliauti po Lietuvą ir Latviją – pažinti ypatingas vietas, išbandyti įdomias veiklas, atrasti išskirtinius skonius, patirti spalvingus įspūdžius bei džiaugsmo kupinas akimirkas.


Foto galerija:


Turizmo gatvėje kiekvienas ras įvairių pasiūlymų laisvalaikiui, maršrutų savaitgaliui ar idėjų atostogoms. Čia bus galima rasti turizmo atstovus ne tik iš didelių Lietuvos bei Latvijos miestų – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Rygos, Liepojos, Jurmalos ar Vensmilio – bet ir iš miestelių – Tukumo, Kuldigos, Cesio, Valmieros, Joniškio, Skuodo ar Radviliškio... Nacionalinė turizmo skatinimo agentūra „Keliauk Lietuvoje“ lankytojams ne tik dalins naujus leidinius, bet ir kvies paragauti pieno šampano, gardintu mėtomis ir citrusiniais vaisiais, ir juodu bei dvispalviu sūriu. Susitikime Turizmo gatvėje – čia visų laukia puikūs pasiūlymai ir geros emocijos!

Reklama