Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Freepik.com nuotr.
Reporteris MonikaŠaltinis: Etaplius.lt
Nuostabaus skonio užkandį galite paruošti vos iš kelių maisto produktų. Svogūnų žiedai ne tik pamalonins skrandį, bet taip pat dailiai atrodys ant stalo. Nustebinkite savo šeimos narius!
Jums reikės:
Fermentinio sūrio;
3 didesnių svogūnų;
Kiaušinio;
Miltų ir džiūvėsėlių.
Kaip gaminti?
Supjaustykite svogūnus žiedais.
Supjaustykite sūrį juostelėmis.
Į tarpą tarp svogūnų žiedų įdėkite sūrio.
Merkite žiedus į plaktą kiaušinį, apvoliokite miltuose ir džiūvėsėliuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Skanaus!
zinotilt-logo-1.png