PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Grožis2024 m. Gegužės 24 d. 11:04

TOP 5 „Australian Gold“ produktai


Lietuva

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.lt


302229

„Australian Gold“ – tai visame pasaulyje garsus prekinis ženklas, išsiskiriantis aukštos kokybės produktais ir naujoviškomis jų formulėmis. Daugiau nei tris dešimtmečius gyvuojanti „Australian Gold“ bendrovė kuria produktus, kurie ne tik leidžia ramiai mėgautis saule, bet ir užtikrina patikimą apsaugą bei odos maitinimą. Jūsų dėmesiui – 5 populiariausi ir daugelio klientų pamėgti „Australian Gold“ produktai, kuriuos verta išbandyti kiekvienam, norinčiam džiaugtis gražiu, ir, svarbiausia, sveiku įdegiu.

1. „Australian Gold“ Spray Gel Sunscreen SPF 15 apsaugos nuo saulės pienelis su bronzantais

Australian Gold“ purškiamas apsauginis kremas nuo saulės SPF 15 yra būtinas tiems, kurie mėgsta dieną praleisti saulėje, bet nori užtikrinti, kad jų oda būtų apsaugota. Šis „Australian Gold“ kremas sujungia plataus spektro apsaugą nuo saulės ir natūralius bronzantus, suteikiančius odai subtilų auksinį švytėjimą. „Australian Gold“ SPF 15 parduodamas 237 ml ir 100 ml dydžio pakuotėse. Mažesnio dydžio pakuotę patogu pasiimti su savimi į kelionę ar kasdien nešiotis rankinėje, kad bet kada, pagal poreikį, galėtumėte pakartotinai pasitepti kremu.

2. „Australian Gold“ Spray Gel Sunscreen SPF 30 apsaugos nuo saulės pienelis su bronzantais

Ieškantiems didesnės apsaugos, šis „Australian Gold“ SPF 30 pienelis su bronzantais yra puikus pasirinkimas. Ši apsaugos nuo saulės priemonė praturtinta vitaminu E, kuris saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio. Alijošius ir egzotiniai aliejai pamaitins, sudrėkins ir suminkštins odą. Natūralūs bronzantai iš karto suteikia saulės pabučiuotą išvaizdą, o SPF 30 užtikrina odos apsaugą nuo žalingų UVA ir UVB spindulių. Pagal poreikį, galima įsigyti skirtingų talpų, 237 ml ir 100 ml, pakuotes.

3. „Australian Gold“ Bronzing Intensifier Dry Oil įdegį skatinantis purškiamas sausas aliejus, 237 ml

Jei norite, kad Jūsų įdegis būtų gilesnis ir ilgiau išliktų, rinkitės „Australian Gold“ Bronzing Intensifier įdegį skatinantį purškiamą sausą aliejų. Sudėtyje yra patentuota formulė Biosine Complex®: arbatmedžio, alyvuogių aliejų, alavijų ir pantenolio derinys. Jie pasižymi raminančiomis, minkštinančiomis ir drėkinančiomis odą savybėmis, todėl natūralus pigmentacijos procesas leidžia greičiau ir tamsiau įdegti. Bananų ekstraktas savo sudėtyje turi natūralių, spalvą stiprinančių veikliųjų medžiagų, padedančių greičiau pagilinti natūralų įdegį. Neriebi formulė greitai įsigeria, todėl oda tampa lygi ir švytinti.

4. „Australian Gold“ SPF 50 Lotion Kids apsauga nuo saulės vaikams, 237 ml

„Australian Gold“ SPF 50 losjonas suteikia puikią apsaugą nuo saulės patiems mažiausiems. Šis „Australian Gold“ kremas yra atsparus vandeniui. Švelni formulė yra dermatologiškai patikrinta, hipoalerginė ir be parabenų, todėl saugi jautriai mažylių odai. „Australian Gold“ losjonas vaikams yra praturtintas Kakadu slyvos ekstraktu, kuriame gausu vitamino C, arbatmedžio aliejumi bei alijošiumi, kurie pasižymi odą raminančiu poveikiu.

5. „Australian Gold“ Aloe Freeze Spray Gel purškiamas vėsinantis gelis po deginimosi, 237 ml

Po ilgos dienos saulėje, būtina nuraminti ir atvėsinti odą. Šis „Australian Gold“ gaivinantis gelis akimirksniu atgaivina nudegusią odą. Purškiamasis gelis, praturtintas alaviju ir vitaminu E, padeda drėkinti ir maitinti odą, todėl ji greičiau atsigauna. Gelis suteikia vėsinimo pojūtį, kuris ramina odą po saulės vonių. Patogus purškiamasis buteliukas palengvina priemonės naudojimą.

Įtraukę „Australian Gold“ apsaugos nuo saulės priemones ir kitus produktus į savo kasdienę odos priežiūros rutiną, galite būti tikri, kad Jūsų oda bus patikimai apsaugota, sudrėkinta ir švytinti.

Visus straipsnyje apžvelgtus bei kitus „Australian Gold“ prekinio ženklo gaminius galite įsigyti Dorishop.lt internetinėje parduotuvėje. Dorishop.lt yra oficialus „Australian Gold“ produktų pardavėjas, todėl galite būti tikri, kad kiekvienas Jūsų įsigyjamas produktas yra autentiškas ir atitinka aukštus šio prekinio ženklo standartus. Dorishop.lt asortimente esančių produktų, kuriuos sukūrė „Australian Gold“, kaina – patraukli bei prieinama kiekvienam.

Reklama