PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugpjūčio 5 d. 15:35

Taryba rugsėjį spręs – buvusio pastato dalies pirkimas ar naujo priestato statyba

Šiauliai

Dainų PSPC. Dainų PSPC nuotr.

EtapliusŠaltinis: Šiaulių miesto savivaldybė


312795

Liepos mėnesį Šiaulių miesto taryba pritarė Dainų pirminės sveikatos priežiūros centro priestato statymui. Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktorius Antanas Bartulis informavo, kad Savivaldybės administracija visą mėnesį intensyviai dirbo sprendžiant visus su Dainų PSPC priestato statymu susijusius klausimus.

„Šiuo metu jau yra paruošta techninė užduotis, kuri leistų organizuoti projektavimo darbų konkursą. Visgi, visą šį parengiamąjį darbą šiek tiek sustabdė gautas oficialus UAB „Vaiteksa“ pasiūlymas pirkti pastato dalį. Įmonė yra pastato bendraturtė, todėl teikti tokį pasiūlymą jie turi galimybę, o sprendimą pastatą pirkti ar nepirkti gali priimti tik Šiaulių miesto taryba“, – informavo A. Bartulis.

Rugsėjo mėnesio Tarybos posėdyje, tarybos nariai nagrinės siūlymą pirkti pastato dalį iš UAB „Vaiteksa“, tuomet paaiškės ar Savivaldybė liks prie pirminio plano šalia Dainų PSPC statyti priestatą, ar pirks siūlomas patalpas ir centro plėtrą organizuos jose.

Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktorius Antanas Bartulis. Savivaldybės nuotr.

„Šiandien esu čia tam, kad paaiškinčiau visuomenei, jog net ir turint galiojantį Tarybos sprendimą statyti priestatą, gavę oficialų siūlymą pirkti pastato dalį iš turto bendrasavininkų, turime jį apsvarstyti Taryboje. Tokia yra tvarka“, – situaciją aiškino A. Bartulis.

Ar Dainų PSPC plėtros planai bus koreguojami paaiškės Rugsėjo 5 dieną.