PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kultūra2024 m. Birželio 11 d. 13:27

Menų festivalyje „Kai tu šalia“ dalyvavo kolektyvai iš visos Lietuvos

Pasvalys

Pasvalio rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Pasvalio rajono savivaldybė


304334

Birželio 4 dieną, Pasvalio kultūros centre, nuaidėjo, nuskambėjo VI-asis tarptautinis menų festivalis „Kai tu šalia“, kurį organizavo Pasvalio  „Riešuto“ mokykla. Į festivalį atvyko kolektyvai iš visos Lietuvos.

Šaunius ir puikius pasirodymus atsivežė ir kūrybiškai pristatė draugai iš Panevėžio „Šviesos“ ugdymo centro, Raseinių, Linkuvos specialiųjų mokyklų, Kėdainių „Spindulio“, Šiaulių „Ringuvos“ mokyklos, Šiaulių „Dermės“ mokyklos, Pasvalio „Riešuto“ mokyklos, Molėtų rajono Kijėlių specialaus ugdymo centro, Pasvalio paramos šeimai socialinės globos padalinio. Vaizdo įrašą atsiuntė Suomijos Villa skola mokiniai ir jų vadovė Tua Masar. Muzikos mokyklos moksleivė Ieva Rapševičiūtė (vadovė K. Matulienė) sudainavo finalinę festivalio dainą „Kai tu šalia“.

Visus susirinkusius ir festivalio organizatorius jautriais ir šiltais žodžiais pasveikino mokyklos direktorė Gintė Januškevičienė ir į renginį atvykę svečiai: Pasvalio rajono savivaldybės vicemeras Viktoras Doda ir Pasvalio kultūros centro direktorius Robertas Lavickas.

Visi kolektyvai buvo apdovanoti rėmėjo VŠĮ „Būk geresnis“ (direktorius Arminas Vareika) prizais. Nuoširdžiai dėkojame Pasvalio kultūros centro direktoriui Robertui Lavickui, garso ir šviesos inžinieriams Evaldui Kondrotui ir Sauliui Liukpetriui už suteiktą pagalbą organizuojant renginį, Vilmai Ulskienei už rūbus renginio vedėjoms, visai darbo grupei už idėjas, kūrybiškumą, entuziazmą, kruopštų darbą.

Savivaldybė dėkoja vadovams už mokinių paruošimą festivaliui, visiems dalyviams už gerą laiką, nuoširdžias emocijas, už draugiškumą ir bendrystę, už tai, kad buvote ir esate šalia.