PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 15 d. 14:37

Tarp Atliekų kultūros egzamino nugalėtojų – Vilniaus rajono gyventoja

Vilnius

Etaplius.ltŠaltinis: Vilniaus raj. savivaldybės inf.


301292

Jau penktąjį kartą surengtas „Atliekų kultūros“ egzaminas sulaukė rekordinio dalyvių skaičiaus – savo žinias pasitikrinti ir tarpusavyje pasirungti dėl puikių prizų panoro daugiau nei 16 tūkstančių dalyvių iš visos Lietuvos. Egzamine dalyvavo ir 828 Vilniaus rajono gyventojai, o viena gyventoja, pasiekusi puikių rezultatų, laimėjo pagrindinį prizą.

Vilniaus rajone gyvenančiai Žanai, kaip geriausių rezultatų pasiekusiai Vilniaus regiono dalyvei, prekybos slėnis „NØRDIKA“ padovanojo elektrinį paspirtuką.

Su puikiais rezultatais ir laimėjimu Žaną pasveikino ir Vilniaus rajono savivaldybės mero patarėjas Ruslan Adaškevič, įteikdamas Vilniaus rajono savivaldybės mero Roberto Duchnevičiaus padėkos raštą.

Dar kartą sveikiname Žaną! O visiems dalyviams dėkojame už aktyvumą.

Kaip ir kasmet egzamino klausimai buvo parengti trims skirtingoms amžiaus grupėms: 1-4 klasių moksleiviams, 5–10 klasių moksleiviams bei 11 klasių moksleiviams ir vyresniems dalyviams. Nors klausimams atsakyti buvo skirtos 45 minutės, daugybei dalyvių pakako ir mažiau laiko.

Nė karto nesuklysti ir teisingai atsakyti į visus klausimus šiemet pavyko net 77 egzamino dalyviams – kiekvienas jų buvo įvertintas „Eksperto“ diplomu. Ekspertais įvertinti ir 34 Vilniaus rajono gyventojai.

Per trumpiausią laiką teisingai į visus egzamino klausimus atsakęs dalyvis buvo apdovanotas išskirtiniu įmonės „Litbike“ įsteigtu prizu – elektriniu dviračiu „E-City COREST Salley“, o geriausių rezultatų pasiekusiam Vilniaus regiono dalyviui egzamino rėmėjas – prasmingų pirkinių slėnis „Nordika“ – dovanų įteikė elektrinį paspirtuką „Beaster Voyager“, važiavimą paversiantį tikru malonumu.