PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Verslas2024 m. Gegužės 16 d. 15:02

Šventiniame tinklaveikos renginyje šurmuliavo veiklios ir talentingos moterys: „Avantiūrinas“ – naujoji „Start4networking“ bendruomenės žvaigždė Šiauliuose!

Šiauliai

EtapliusŠaltinis: Etaplius.LT


301441

Gegužės 9 dieną Šiauliuose vyko įspūdingas renginys, kurio metu oficialiai buvo inauguruotas naujas tinklaveikos bendruomenės „Start4networking“ klubas – „Avantiūrinas“. Tai buvo ne tik ypatinga proga susiburti ir pasidžiaugti, bet ir puiki galimybė pristatyti naująjį klubą plačiajai visuomenei bei susipažinti su versliomis Šiaulių moterimis.

„Start4networking“ – jau penktus metus skaičiuojanti verslių moterų bendruomenė. Tai – ne paprastas klubas, o tarptautinis moterų verslo ryšių ir rekomendacijų klubų tinklas, kuris jungia įvairių sričių verslininkes ir ekspertes iš viso pasaulio. Kiekvieną darbo dieną vyksta susitikimai skirtinguose miestuose, kur dalyvauti gali bet kuri tinklo narė. Veikia 6 klubai, tačiau jų skaičius nuolat auga, o tai įrodo bendruomenės populiarumą ir poreikį bendradarbiauti ir dalintis patirtimi.

Prisijungus prie šio klubo tinklo, moterys gauna ne tik galimybę išplėsti savo verslo kontaktų ratą, bet ir dalintis patirtimi bei įgūdžiais su kitomis klubo narėmis, kurti bendrus projektus. Tai saugi aplinka, kurioje skatinamas bendradarbiavimas ir naujų verslo galimybių paieška.

Apie šventės akimirkas

„Avantiūrino“ klubo inauguracijos šventė prasidėjo gardžiais pusryčiais „Havana“ klube, kuriuos lydėjo įkvepiančios „Start4networking“ įkūrėjų Vilmos Urbutės ir Ramunės Kasparavičienė kalbos. Klubo lyderės Aistė Bumblauskienė ir Aistė Meškienė tarė padėkos žodį ir tuomet simbolinėmis avantiūrino akmenų apyrankėmis apdovanotos visos naujojo klubo narės: Akvilė Ramanauskienė, Ernesta Laurinavičienė, Rima Petraitytė, Raminta Rakauskienė, Indrė Izonė, Viltė Kaulinytė, Viktorija Margelė, Jūratė Vengrė, Laima Gulbinienė.

Tinklaveiką moterys išbandė „Speed Networking“ metodu, kurį moderavo Ramunė Kasparavičienė. Šioje dalyje moterys turėjo unikalų momentą geriau susipažinti viena su kita, o kai kurios netgi sutarė dėl būsimų bendradarbiavimo projektų.

Padėkos

„Start4networking“ šiltai dėkoja renginio rėmėjams: „Etaplius“ už bendradarbiavimą ir sklaidą, „UAB Rūta“ už saldžias dovanas, „Crepur“ už išskirtinį tortą, „L'OCCITANE en Provence“ už kvapnias dovanas dalyvėms, „Vainikėlis“ už nuostabius gėlių žiedus.

Už renginio akimirkų įamžinimą padėka „Avantiūrino“ narei Laimai Gulbinienei.

„Avantiūrino“ klubo oficialus pristatymas Šiauliuose tapo ne tik įspūdingu renginiu, bet ir nauja viltimi bei galimybe verslo augimo siekiančioms moterims. Bendruomenės vertybės – bendrystė ir palaikymas – tai buvo išreikšta kiekviename renginio momente, o naujasis klubas jau dabar sulaukė didelio susidomėjimo. Tai tik pradžia didelei ir sėkmingai kelionei siekiant verslių moterų bendrystės ir sėkmės!

Šiaulietės kviečiamos viešnios teisėmis sudalyvauti klubo susitikimuose, į kuriuos užsiregistruoti galima čia.

Daugiau apie „Start4networking“ bendruomenę sužinoti galite www.start4networking.lt

Na, o pajausti emocijas ir pamatyti, kuo gyvena bendruomenė, kviečiame pamatyti vaizdo reportaže:


Foto galerija: