Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Rita LižaitytėŠaltinis: Etaplius.lt
Vienai porcijai reikės: 20 g juodos duonos, 40 g naminės varškės, 75 g silkės, 40 g vyšninių pomidorų, 40 g marinuotų kelmučių, 50 g žalios cukinijos, moliūgų sėklų, krapų. Medaus ir citrinų padažui: 13 g citrinos sulčių, 13 g aliejaus, 8 g natūralaus medaus.
Duonos plutą nupjauti, duoną sumalti iki trupinių. Vyšninius pomidorus perpjauti pusiau ir lengvai apkepti – jei keptų nemėgstate, gali būti ir žali. Cukiniją apkepti keptuvėje, moliūgų sėklas pakepinti. Silkę supjaustyti juostelėmis, visus ingredientus dėti į lėkštę ir apšlakstyti padažu.