PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Rugpjūčio 16 d. 08:43

Šventinę dieną vagys nesnaudė – sostinėje įvykdyti 3 vagystės atvejai

Vilnius

Freepik.com nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Vilniaus apskrities VPK


314185

Žolinių šventės metu Vilniuje pavogti statybiniai įrankiai, dviratis.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, vakar apie 8 val. 20 min. Vilniuje, Rolando Jankausko g., pastebėta, kad išdaužtas automobilio „VW Sharan“ galinių durelių lango stiklas ir pavogti įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – apie 1 357 eurai.

Tas, kas pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į transporto priemonę, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Tą pačią dieną, apie 9 val. 20 min., Vilniuje, Filaretų g., pastebėta, kad iš dviejų garažų, išlaužus garažo masyvo duris, pavogti įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – 4 640 eurų.

Tas, kas pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į patalpą ar saugomą teritoriją arba pagrobė didelės vertės svetimą turtą, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Taip pat rugpjūčio 15 d. vakare apie 21 val. 30 min. Vilniuje, Šaltkalvių g., pastebėta, kad pavogtas elektrinis dviratis „Enguie“. Nuostolis – apie 1 220 eurų.

Tas, kas pagrobė svetimą turtą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Visais trim atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės.