PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Spalio 4 d. 15:50

Švenčionių miesto kultūros centre pagerbti policijos pareigūnai

Švenčionys

Švenčionių rajono savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Švenčionių rajono savivaldybė


322162

Spalio 2 d. Švenčionių miesto kultūros centre vyko šventinis renginys, skirtas Policijos (Angelų sargų) dienai paminėti. Renginyje dalyvavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato darbuotojai, policijos rėmėjai ir garbingi svečiai.

Švenčionių rajono savivaldybės administracijos direktorė Jovita Rudėnienė iškilmingai pasveikino Vilniaus apskrities VPK Švenčionių rajono policijos komisariato viršininkę Daivą Britovienę, visus rajono policijos pareigūnus bei policijos rėmėjus, padėkojo jiems už pasiaukojantį darbą ir nuolatinę pagalbą visuomenei.

Iškilmingame minėjime už pavyzdingą darbą buvo įteiktos Švenčionių rajono savivaldybės mero padėkos šešiems pareigūnams. Šiomis padėkomis pagerbti:

Valerijus Garbulius, Vilniaus apskrities VPK Švenčionių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresnysis tyrėjas.
Gintaras Vigelis, Vilniaus apskrities VPK Švenčionių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas.
Vytautas Žvėrela, Vilniaus apskrities VPK Aptarnavimo skyriaus Ūkio poskyrio statinių aptarnavimo specialistas.
Mantas Saulius, Vilniaus apskrities VPK Švenčionių rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus tyrėjas.
Marija Aleksejeva, Vilniaus apskrities VPK Švenčionių rajono policijos komisariato administratorė.
Viktoras Savlevič, Vilniaus apskrities VPK Švenčionių rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus tyrėjas.
Šventinėje ceremonijoje taip pat dalyvavo Lietuvos Respublikos Seimo narys Gintautas Kindurys, Švenčionių rajono seniūnai, švietimo įstaigų vadovai, pareigūnų kolegos iš kitų institucijų bei kiti svečiai.

Šis renginys buvo puiki proga pagerbti ne tik policijos pareigūnų darbą, bet ir pabrėžti jų svarbą visuomenės saugumui bei bendruomenės gerovei. Pareigūnai, kasdien rizikuodami savo gyvybe, užtikrina viešąją tvarką, prisideda prie teisingumo įgyvendinimo ir padeda žmonėms įvairiose situacijose.


Foto galerija: