PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sveikata2024 m. Rugpjūčio 1 d. 13:01

Sveikų dantų revoliucija: kodėl vis daugiau žmonių renkasi odontologinį draudimą?

Šiauliai

Gintarė Elskytė. Šiaulių implantologijos klinikos nuotr.

EtapliusŠaltinis: Etaplius.LT


312339

Sveiki, tiesūs ir gražūs dantys – kiekvieno žmogaus troškimas. Tiesa, norint džiaugtis būtent tokiais dantimis, nepakanka svajoti. Siekiant pasiekti norimą rezultatą – tobulą šypseną – svarbi ne tik kasdienė dantų priežiūra, bet ir profilaktinės patikros pas specialistus. Prevencija ir ankstyvas gydymas gali padėti išvengti didelių finansinių išlaidų, be to – išsaugoti dantis, laiku juos gydant.

Odontologinis draudimas – pagalba žmogui

Statistika rodo, kad žmonės pas gydytojus odontologus kur kas dažniau apsilanko tuomet, kai jiems skauda dantį ar atsiranda kiti nemalonūs simptomai, nei nusimato profilaktinį vizitą. „Šiaulių implantologijos klinikos“ specialistai įspėja, kad gydymą pradėjus tik ligai progresuojant ar įsisenėjus, jis gali būti ilgesnis ir sudėtingesnis. Būtent todėl svarbu dantis tikrinti profilaktiškai.

Taupantiems pinigus ir stokojantiems laiko siūloma naujovė – odontologinis draudimas. Didžiulio žmonių susidomėjimo sulaukusios paslaugos tikslas yra neleisti sugesti paciento dantims, o jiems sugedus, sutvarkyti juos nemokamai. Tai yra paslaugų paketas, už kurį kas mėnesį mokama nedidelė įmoka, o klientas gauna nuolatinę dantų priežiūrą ir iš anksto suplanuotus vizitus pas gydytoją specialistą.

„Šis draudimas yra skirtas žmonėms, turintiems nuosavus dantis ir norintiems palaikyti sveiką jų būklę bei gražią šypseną. Be to, kiekvieno vizito metu pasirūpinama ir pacientui reikalingomis dantų priežiūros priemonėmis – nauju šepetėliu, kokybiška dantų pasta“, – sako Šiaulių implantologijos klinikos atstovė Gintarė Elskytė.

Apdraustajam suteikiami ir kiti privalumai – nemokama profilaktinė patikra, dantų higiena. Šie svarbūs vizitai padės užbėgti įvykiams už akių bei laiku ir kokybiškai suteikti reikalingą odontologinę pagalbą. Be to, visos paslaugos, kurių prireikia draudimą turinčiam pacientui, teikiamos nedelsiant, ypač skubių atvejų metu.

Siūlomi du paslaugų paketai

Šiuo metu klientams siūlomi 2 paslaugų paketai: optimalus ir bazinis. Į juos įeina įvairios paslaugos:

·Odontologinė patikra 2 kartus per metus;

·Profesionali burnos higiena 2 kartus per metus;

·Klientams, turintiems vaikų – vaiko odontologinės sveikatos patikra 1 kartą per metus;

·Karieso gydymas draudimo metu;

Visa tai klientas draudimo laikotarpiu gauna nemokamai, o pasirinkus optimalų planą, nemokamas bus ir dantų kanalų gydymas komplikuoto karieso atveju. Šiuo metu abiems paslaugų paketams taikoma itin patraukli nuolaida: pirmus šešis mėnesius klientams siūloma ženkliai mažesnė mėnesio įmoka. Optimalus paketas standartiškai kainuoja 29 eurus per mėnesį, bet pirmus 6 mėnesius paslauga kainuos tik 19,99 euro. Bazinis draudimo paketas standartiškai kainuoja 19 eurų mėnesiui, tačiau pirmą pusmetį paslauga kainuos tik 12,99 euro.

„Šiaulių implantologijos klinika“ norinčius apsidrausti kviečia vizitui, kurio metu įvertinama žmogaus dantų būklė, esant būtinybei, sutvarkomi dantys. Draudimas įsigalioja tik visiškai išgydžius pacientą.

Kviečia rūpintis darbuotojais

Šiaulių implantologijos klinika pirmoji rinkoje pasiūlė odontologinio draudimo paslaugą. Aktyviai ja domėtis suskubo ne tik pavieniai žmonės, bet ir Šiaulių miesto ir rajono įmonės, norinčios apdrausti savo darbuotojus. Ši papildomo draudimo nauda garantuoja sveikus ir prižiūrėtus darbuotojų dantis bei ilgalaikę jų sveikatą.

„Šis konkursas yra unikalus. Be jokios abejonės, tai gali būti papildoma nauda įmonių darbuotojams. Mes ne tik sutvarkysime jų dantis, bet ir neleisime jiems sugesti. Galų gale, laimingas ir sveikas darbuotojas – tai nauda pačiai įmonei “, – priduria G. Elskytė.

Specialų konkursą įmonėms siūlanti Šiaulių implantologijos klinika skelbia, kad pirmosioms penkioms įmonėms, apdraudusioms savo darbuotojus, net pusę metų nereikės mokėti jokių įmokų.

Įmonių, norinčių suteikti papildomą medicininę pagalbą savo darbuotojams, laiškų laukiama elektroniniu paštu: info@dantudraudimas.lt

Visą informaciją apie odontologinio draudimo paslaugą galima rasti internetiniame puslapyje www.dantudraudimas.lt ir telefono numeriu +37060865557.

Reklama