REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 18 d. 13:15

Susitiko Akmenės ir Pasvalio rajonų švietimo komandos

Akmenė

Akmenės rajono savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Akmenės rajono savivaldybė


305305

Birželio 17 dieną Akmenės rajono savivaldybėje lankėsi Pasvalio rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Gvidas Vilys, skyriaus specialistai bei Pasvalio rajono ugdymo įstaigų vadovai.

Susitikimo su mūsų Savivaldybės vadovais, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus specialistais bei ugdymo įstaigų direktoriais tema buvo „Ugdymo organizavimo aktualijos mokinių poreikių įvairovės kontekste“.

Sveikinimo žodį tarė Akmenės rajono savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas. Meras pabrėžė, kad labai svarbu turėti bendrą viziją ir mokymosi rezultatų gerinimo tikslus.

Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja Gražina Karvelienė papasakojo apie mokytojų pritraukimo ir skatinimo programą, mokyklų tinklo pertvarkos planus rajone.

Ventos gimnazijos direktorė Daiva Gricienė pasidalino gerąją patirtimi apie prevencinę veiklą mokykloje. Kolegiškai aptartos ir kitos veiklos sritys: neformaliojo vaikų švietimo, mokinių pasiekimų patikrinimų ir brandos egzaminų organizavimas.

Vėliau svečiai lankėsi rajono ugdymo įstaigose. Pasvaliečių vizitas baigėsi edukacine programa „Marso kanjonai Akmenės krašte“.

Susitikimas baigėsi abiejų komandų susitarimu ir toliau plėtoti bendradarbiavimą.


Foto galerija:




REDAKCIJA REKOMENDUOJA