REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Birželio 12 d. 15:01

Sulaikyti narkotikų platinimu Šalčininkų rajone įtariami jaunuoliai

Šalčininkai

Vilniaus apskrities VPK nuotr.

EtapliusŠaltinis: ELTA.LT


304494

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai po ilgai trukusio tyrimo su įkalčiais sulaikė keturis jaunuolius, kaip įtariama, platinusius narkotines medžiagas Šalčininkų rajone.

Praeito penktadienio vakarą, apie 21 val., Gerviškių seniūnijoje, Didžiųjų Sėlų kaime, negyvenamajame renovuojamame name, sulaikyti penki Šalčininkų rajono gyventojai, gimę 1994 m., 1990 m., 1992 m. ir 1991 m.

Pas įtariamuosius ir šalia jų buvo rasta narkotinių medžiagų, kitų daiktų, turinčių reikšmės pareigūnų atliekamam ikiteisminiam tyrimui, pranešė policija.

Sulaikant įtariamuosius, vienas jų naiviai tikėjosi pabėgti nuo pareigūnų, tačiau nepavyko – netrukus įtariamasis buvo sulaikytas.

Šią nusikalstamą veiką atskleidė speciali kovai su pavojingais visuomenei nusikaltimais sudaryta Šalčininkų rajono policijos pareigūnų grupė.

Šalčininkų rajono policija sako esanti dėkinga gyventojams už aktyvią pagalbą ir vertingą informaciją išaiškinant teisės pažeidimus ir toliau prašo apie pastebėtą galimai daromą nusikalstamą veiką ar teisės pažeidimus pranešti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112 arba per elektroninių policijos paslaugų portalą www.epolicija.lt

Nuo vasario 6 d. veikia Lietuvos policijos pasitikėjimo telefono linija „Narkotikams - NE“. Telefono numeriu +370 700 60777 galima pranešti apie žinomus narkotikų platinimo atvejus. Telefono linija veikia darbo dienomis nuo 7 val. iki 20 val.

Gavus tokią informaciją, ji patenka į specializuotą kriminalinės policijos padalinį, kur yra paskirti konkretūs pareigūnai. Jie per vieną darbo dieną atlieka pirminį informacijos patikslinimą, patikrina, ar policija nevykdo tyrimo dėl tokio asmens ar fakto ir perduoda ją atitinkamam policijos komisariatui pagal teritoriją.

https://youtu.be/bERsQaq_lH8?si=8tv70EHDZ9JyW_n3


REDAKCIJA REKOMENDUOJA