REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Gegužės 14 d. 10:06

Sulaikytas galimai narkotines medžiagas gabenęs vyras

Šalčininkai

Etaplius.ltŠaltinis: Vilniaus AVPK inf.


301105

Gegužės 11 d. Vilniaus g., Baltojoje Vokėje, Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė vilnietį (gimusį 1997 m.), į Šalčininkų rajoną vykusį maršrutiniu autobusu. Kratos metu jo turėtame „Bolt“ krepšyje aptiktas maišelis su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga, o drabužiuose – dar vienas maišelis su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga. Jaunas vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str.).

Šią nusikalstamą veiką atskleidė Šalčininkų r. policijos komisariato pareigūnų grupė, kuri per pastaruosius metus atskleidė ne vieną nusikaltimą nelegalaus alkoholio, neteisėtos akcizinių prekių ir narkotinių medžiagų apyvartos srityse. Pilietiški gyventojai su pareigūnais nuolatos dalijasi aktualia informacija apie nusikalstamumo apraiškas Šalčininkų rajone, o Šalčininkų savivaldybė prisideda, kad pareigūnai turėtų šiuolaikišką įrangą kovai su nusikaltimais rajone.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA