PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Liepos 1 d. 10:06

Stovykla „Vasara“: nuotykiai ir pažinimas vaikams

Šalčininkai

Šalčininkų rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Šalčininkų rajono savivaldybė


307268

Vasaros atostogos – puikus metas vaikams atsipalaiduoti, smagiai praleisti laiką ir atrasti naujų pomėgių. Mokyklos vasaros dienos stovykla yra puiki proga tai padaryti, nes ji siūlo įvairias veiklas ir užsiėmimus.

Birželio 10-14 dienomis Jašiūnų pagrindinė mokykla vykdė vasaros stovyklos projektą „ Vasara“, kurį finansavo Šalčininkų rajono savivaldybė.

Įvykdyto projekto tikslas– psichologiškai ir emociškai saugioje aplinkoje plėsti vaikų socializacijos galimybes, stiprinti kūrybiškumą, ugdyti asmenines ir socialines kompetencijas, bendravimo įgūdžius, emocinį intelektą, didinti saviraiškos galimybes.

Stovykloje vaikai galėjo išbandyti įvairias veiklas: sportą, menus, rankdarbių kūrimą, mokslą, gamtos tyrimus ir kt. Turėjo puikią progą atrasti naujų pomėgių ir talentų, galėjo mokytis naujų dalykų ir tobulinti savo įgūdžius. Vaikai dalyvavo ekskursijose į Kosmoparką ir VU Zoologijos muziejų, daug laiko praleido lauke žaisdami ir dalyvaudami įvairiose veiklose.

Tai buvo puiki proga vaikams gauti pozityvių įspūdžių, patirties, fizinio aktyvumo ir pagerinti savo psichinę ir fizinę sveikatą.