REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Birželio 7 d. 09:48

Sporto klubo treneris įtariamas apgaule išviliojęs beveik 13 tūkstančių eurų (PAPILDYTA)

Šiauliai

Pixabay.com nuotr.

EtapliusŠaltinis: Šiaulių apskrities VPK


303874

Šiaulių apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo. Tuo įtariamas vieno sporto klubo treneris.

Kaip nurodo pareigūnai, nuo 2024 metų pradžios (data tikslinama) Šiauliuose vieno sporto klubo treneris, gim. 1995 m., įgavęs sporto klubo narių pasitikėjimą, iš jų ir kitų asmenų apgaule išviliojo 12 943,88 Eur.

PAPILDYTA:

Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas naujienų portalui Etaplius.lt šiek tiek atskleidė trenerio galimai naudotą sukčiavimo schemą. Iš viso yra 8 nukentėję asmenys: 7 vyrai ir 1 mergina. Tai šio trenerio klientai ar pažįstami asmenys.

Pasirodo, treneris yra įtariamas sukčiavimu, nes pasiskolinęs pinigus jų negrąžino. O viskas prasidėjo taip: iš pradžių tiems 8 asmenims jis paduodavo tam tikrą pinigų sumą grynaisiais ir prašydavo tuos pinigus pervesti į jo banko sąskaitą. Taip darė ne kartą, kol įgijo žmonių pasitikėjimą. Vėliau jis ėmė prašyti atlikti pervedimus iš anksto, o grynuosius pinigus pažadėdavo paduoti vėliau. Ir jų negrąžino. Tokiu būdu, įtariama, ir buvo išvilioti beveik 13 tūkstančių eurų.

Kokiame sporto klube dirbo treneris kol kas pareigūnai nelinkę atskleisti, kad nebūtų pakenkta tyrimui. Tačiau kviečia pasimokyti iš šios istorijos ir pinigus skolinti atsargiai.

Tai jau ne pirma istorija, susijusi su sporto klubo treneriais. šią savaitę skelbta apie sporto trenerį Vilniuje, kuris įtariamas iš savo klienčių išviliojęs daugiau nei 50 tūkstančių eurų

Daugiau skaitykite: Skandalingasis asmeninis treneris iš Ievos išviliojo ne tik 50 tūkst. eurų: stipriai pačiuožė stogelis



REDAKCIJA REKOMENDUOJA