REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Gatvė2024 m. Gegužės 6 d. 15:53

Sostinėje BMW rėžėsi į viešojo transporto stotelę ir apgadino stulpą

Vilnius

Alfa.lt nuotr.

Gabrielė AputytėŠaltinis: Alfa.lt


300175

Pirmadienį Vinco Kudirkos stotelėje laukę autobuso vos išvengė nelaimės. Jaunas BMW vairuotojas automobiliu rėžėsi į greta stotelės esantį stulpą ir jį stipriai apgadino.

Kaip praneša policija, vaikinas buvo blaivus, o eismo įvykį pamatė pro šalį pravažiuojantis policijos ekipažas.

„Apgadino gatvę ir apšvietimo stulpą. Automobilio vairuotojas buvo neatidus, nesilaikė saugaus greičio, neįvertino kelio dangos ir nesuvaldė vairuojamo automobilio. Nukentėjusiųjų nėra, tik apšvietimo stulpas“, – praneša Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja.

Kadangi nukentėjusiųjų nebuvo, eismo įvykio vietoje buvo supildyta deklaracija.

Alfa.lt nuotr.

Ne pirmas BMW vairuotojų rodeo

Tokia jaunų BMW automobilių vairuotojų istorija – ne vienintelė. Prieš devynerius metus jaunas fotografas Arnoldas Ivanauskas, kaip tuo metu skelbėsi savo socialiniuose tinkluose, nusprendė „pažadinti žvėriuką“ ir, sėdęs prie galingo „BMW M3“ markės automobilio vairo bei jo nesuvaldęs rėžėsi į netoli Gedimino prospekto esančią Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro stotelę.

Tiesa, tuomet eismo įvykis pasibaigė tragedija – vaikinas kliudė septynis stotelėje buvusius žmones, kurie po įvykio buvo skubiai išvežti į ligoninę su sumušimais, kaulų ir slankstelių lūžiais, du iš jų atsidūrė reanimacijoje.

Tuomet vaikinas sulaukė teismo nemalonės – jam teko pakloti 27 150 eurų už tai, kad kliudė septynis žmones ir suniokojo pačią stotelę, dar 25 550 eurų nukentėjusiems asmenims moralinei žalai atlyginti bei advokatų išlaidoms padengti.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA