PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 22 d. 14:30

Smuiko raktai puoš Vilkiją

Kaunas

Anastasijos Gvildienės nuotr.

Etaplius.LTŠaltinis: Kauno rajono savivaldybė


302018

Projekto „Atviros žemės meno (Land Art) meistriškumo dirbtuvės“ iniciatorius Kauno rajono Vilkijos kultūros centras gegužės 14-17 dienomis organizavo atviras meistriškumo dirbtuves, kur kūrybos procese buvo realizuotas žemės meno objektas, skirtas L. Armstrongo scenos dekorui.

Atvirose meistriškumo dirbtuvėse dalyvavo Kautech Vilkijos skyriaus mokiniai, mokytojai bei Vilkijos bendruomenės nariai.

Projekto vadovai – Lietuvos floristų asociacijos viceprezidentas, floristas ir dizaineris Sergejus Zareckis ir žemės meno „Land Art“ festivalių ir „Įkvėpimų nakties“ renginių organizatorius, floristas, KAUTECH Vilkijos skyriaus mokytojas Marijus Gvildys.

Baigiamajame renginyje projekto vadovai pasakojo apie sukurtą Land Art kūrinį, kuris jau puošia L.Armstrongo vardo sceną. Keturios dienos buvo pripildytos kūrybos ir bendravimo. Aplankiusieji estradą vilkijiečiai ir miesto svečiai daug išgirdo apie Žemės meną, galėjo stebėti visą kūrybos procesą. Vilkiją visą sezoną puoš smuiko raktai, taip pat primindami ir vasarą įvyksiančią 100-čio Dainų šventę.

Projekto pagrindinis partneris KAUTECH Vilkijos skyrius.