PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Gatvė2024 m. Spalio 9 d. 10:37

Skelbiamas sklypų Marcelės Kubiliūtės gatvėje pardavimo aukcionas

Rokiškis

A. Stanio nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Rokiškio rajono savivaldybė


322846

Nacionalinė žemės tarnyba atnaujino naujai suformuotų sklypų Rokiškyje, Marcelės Kubiliūtės gatvėje, pardavimo aukcionus. Į pirmąjį aukcioną galima registruotis jau šią savaitę nuo spalio 10 d. portale evarzytynes.lt  Aukcionai vyks spalio ir lapkričio mėnesiais.

Kaip informavo Rokiškio rajono savivaldybės Architektūros ir paveldosaugos skyriaus vyr. specialistė Jūratė Deksnienė, šiame kvartale iš viso buvo suformuoti 32 sklypai. Sklypo plotas – maždaug apie 10 arų. „Pernai aukcione buvo parduota 16 sklypų. Taigi, liko pusė, kurie bus pardavinėjami dabar. Pirmiesiems pirkėjams pasisekė – pora sklypų nupirkta už pradinę kainą, kuri buvo daugiau kaip 7000 eurų. Vėliau sumos augo ir didžiausia sumokėta kaina už sklypą siekė 16 500 eurų“, – pakomentavo J. Deksnienė.

Pradinė kaina nesikeičia – už maždaug 10 arų sklypą nustatyta apie 7000 eurų suma.

Pasak savivaldybės administracijos direktoriaus Valerijaus Rancevo, yra žmonių, kurie labai laukė šio aukciono ir nuolat teiravosi – kada jis vyks.

„Visiškai suprantama, kad daug kas laukė aukciono atnaujinimo. Juk už tokią sumą nusipirkti mieste sklypą, prie kurio ribų privestos visos komunikacijos, elektra, šalia – asfaltuota gatvė su įrengtu apšvietimu, beveik neįmanoma. Be abejo, pradinė kaina gali ir pakilti, o kiek – priklausys nuo dalyvių skaičiaus ir jų galimybių“, – sakė V. Rancevas.