PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Birželio 28 d. 08:17

Skelbiama naujos programos jaunimui pradžia

Pasvalys

Pexels.com nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Pasvalio rajono savivaldybė


306895

Pasvalio rajono savivaldybės administracija, skelbia naujos programos jaunimui pradžią. Pagal Pasvalio r. Tarybos birželio 26d. sprendimą T1-228, patvirtintas „Pasvalio rajono savivaldybės jaunimo vasaros užimtumo ir integracijos į darbo rinką skatinimo“ programos tvarkos aprašas (toliau – Programa).

Savivaldybės administracija iki birželio 30 d. skelbia jaunimo ir darbdavių registraciją į Programą.

Programos tikslas – sudaryti palankias sąlygas jaunimo užimtumui didinimui vasaros atostogų metu.

Programa skirta jaunimui nuo 14 m. iki 24 m., deklaravusiam savo gyvenamąją vietą Pasvalio rajono savivaldybės teritorijoje ir besimokančiam bendrojo ugdymo įstaigose pagal pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas, įskaitant ir socialinių įgūdžių programas (toliau – jauni žmonės). Programos vykdymo terminas įdarbinimui nuo liepos 1 d. iki rugpjūčio 31 d., ne ugdymo proceso metu.

Darbdaviui, registruotam ir vykdančiam veiklą Pasvalio rajone, įdarbinus Pasvalio rajono 14-24 m. jauną asmenį, už vieno mėnesio išdirbtą pilną etatą bus kompensuojama 500,00 Eur. Jeigu jaunuolis dirba ne visu darbo krūviu, kompensacija skaičiuojama proporcingai pagal faktiškai dirbtą laiką. Nekompensuojamos išlaidos: viršvalandžiai, atostoginiai, nedarbingumas, kompensacijos už nepanaudotas atostogas, už darbą savaitgaliais, šventinėmis dienomis.

Tinkami darbdaviai – tai Lietuvos Respublikoje įsteigti juridiniai asmenys, kurie veiklą vykdo Pasvalio rajono savivaldybės teritorijoje, smulkaus ir vidutinio verslo subjektai, ūkininkai, individualios veiklos vykdytojai.

VIETŲ KIEKIS RIBOTAS!

Dokumentus pateikti – dokumentai@pasvalys.lt

Kilus klausimams kreiptis į Žygimantą Matulą jaunimo reikalų koordinatorių +370 68608169, arba el.p.: z.matulas@pasvalys.lt