„Skanios Kalėdos” startuoja: pirmoji laidos dalyvė – „Raudona virtuvė“

„Skanios Kalėdos” startuoja: pirmoji laidos dalyvė – „Raudona virtuvė“
Lietuva
Etaplius.lt Etaplius žurnalistas
Šaltinis:  Etaplius.LT

Startavo Etaplius.lt projektas „Skanios Kalėdos“. Išskirtinis laidų ciklas pakvietė skirtingų profesijų atstovus pasidalinti geriausiais šventiniais receptais. Ruoškitės didžiosioms metų šventėms su naujienų platforma Etaplius.lt ir pamirškite rūpesčius.

Pirmosios laidos svečias – tinklaraščio „Raudona virtuvė“ įkūrėja Skirmantė Sirevičienė. Dviejų vaikų mama pasidalijo burnoje tirpstančių virtinukų su daržovių įdaru receptu. Kartu su išskirtinio skonio ir aromato anakardžių kremu patiekti kepti bei virti virtiniai taps tikra Kūčių stalo pažiba. 

Išbandykite!

Virtinukų gamybos eigą žiūrėkite laidoje:

Receptui prireiks:

Virtinukų tešlai:

  • 3 stiklinės miltų,
  • 1 stiklinė vandens,
  • 3 šaukštai aliejaus,
  • druska.

Įdarui

  • 1-2 morkos,
  • 1 svogūnas,
  • sauja lukštentų kanapių sėklų,
  • aliejus,
  • druska,
  • mėgstami prieskoniai.

Padažui:

  • 100 g. mirkytų anakardžių riešutų,
  • česnakas,
  • citrina,
  • druska,
  • vanduo.