Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Deimantė KiškytėŠaltinis: Etaplius.LT
Jums reikės:
Tešlai pagaminti:
Kremui pagaminti:
Paruošimo būdas:
Kambario temperatūros sviestą išmaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska.
Įmušame kiaušinius ir maišome, kol nebelieka cukraus granulių.
Išsijotus miltus sumaišome su kepimo milteliais ir suberiame į sviesto ir kiaušinių masę. Miltus rekomenduojame pilti iš lėto, tam kad nesusidarytų miltų gumulėliai.
Paruoštą tešlą atidedame 30-čiai minučių.
Per tą laiką ruošiame sausainių kremą. Kambario temperatūros sviestą sumaišome su „Rududu“. Į du atskirus spaudžiamus maišelius supilame sviesto ir „Rududu“ masę, į kitą džemo masę.
Po 30-ties minučių labai gerai išminkome tešlą. Iškočiojame maždaug vieno centimetro storio, pasirinktomis formelėmis formuojame sausainius.
Dedame į skardą ir kepame 10 minučių 180 °C orkaitėje. Iškepus paliekame atvėsti.
Ant sausainio formuojame kremo masės apskritimą, o ant viršaus įspaudžiame džemo taškelį, taip dedame viena ant kito sausainius. Rekomenduojame sausainių bokštelį daryti iš 4 sausainių.
Skanaus!