PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Spalio 9 d. 10:02

Širvintų rajone per gaisrą name žuvo du žmonės (PAPILDYTA)

Širvintos

Ugnis / Unsplash

Ingrida SteniulienėŠaltinis: ELTA.LT


322835

Širvintų rajone per gaisrą, kilusį name, trečiadienio paryčiais žuvo du žmonės.

4.06 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 buvo gautas pranešimas, kad Širvintų rajone, Musninkų seniūnijoje, Viršuliškių kaime, Dvaro gatvėje, atvira liepsna dega gyvenamasis namas.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Atvykus ugniagesiams, dviejų butų namas degė atvira liepsna.

„Iš vieno buto buvo išvesta moteris, kitame bute, jau paskelbus likvidaciją, rastas sudegusio žmogaus kūnas. Buvo gauta informacija, kad bute, kuriame gyveno žuvęs žmogus, iš viso gyveno du žmonės. Todėl ieškoma galimai žuvusio antro žmogaus, perkasinėjama gaisravietė“, – Eltai sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus specialistas Miroslavas Gerasimovičius.

Kiek vėliau, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas Eltai patvirtino, kad gaisravietėje vykdant perkasimo darbus, rastas smarkiai sudegęs antras žmogaus kūnas. Įtariama, kad tai moters kūnas.

Pirminiais duomenimis, šiemet per gaisrus Lietuvoje žuvo 60 žmonių. Dar 138 apdegė ar apsinuodijo dūmais.

Nuo metų pradžios Lietuvoje kilo daugiau nei 7 tūkst. gaisrų.