PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Liepos 17 d. 13:41

Šimtukininkai išlydėti į naują gyvenimo etapą

Jurbarkas

Jurbarko rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Pagėgių savivaldybė


309964

Baigėsi 2023–2024 mokslo metų brandos egzaminų sesija. Aukščiausiais – 100 balų vertinimais džiaugiasi šeši Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazijos ir vienas Veliuonos Antano ir Jono Juškų gimnazijos abiturientai.

Net dviem šimtukais, gautais iš matematikos ir fizikos valstybinių brandos egzaminų, džiaugiasi ne tik Veliuonos Antano ir Jono Juškų gimnazijos abiturientas Nojus Remeika, bet ir jo mokytojos Jūratė Mickuvienė ir Ona Gudžiūnienė.

Puikius lietuvių kalbos ir literatūros valstybinio brandos egzamino rezultatus parodė Jurbarko A. Giedraičio-Giedriaus gimnazijos abiturientės: Rugilė Dirvelytė, Gabija Dulaitytė, Ugnė Pilkaitytė ir Eglė Pranckutė. Gimnazistes egzaminams ruošė mokytojos Irmanta Valošinienė ir Jolanta Norkūnienė.

Vos vieno balo iki šimtuko gimnazistei Eglei Pranckutei pritrūko ir iš chemijos valstybinio brandos egzamino. Jos gautais 99 balais labai džiaugiasi Jurbarko A. Giedraičio–Giedriaus gimnazijos chemijos mokytoja Loreta Aniulienė.

Dar vienas miesto gimnazijos auklėtinis – Agnius Laurinaitis 100 balų surinko iš matematikos valstybinio brandos egzamino. Šio dalyko jis mokėsi kartu su mokytoja Asta Zikiene.

Aukščiausiu – 100 balų įvertinimu gautu iš užsienio kalbos (anglų) valstybinio brandos egzamino pasipuošė ir Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazijos abiturientės Viltės Strikaitės brandos atestatas (mokytoja Daiva Karčiauskienė).

Antradienį, Jurbarko krašto muziejaus Židinio salėje vykusiame geriausių rajono abiturientų pagerbimo renginyje, visiems šimtukininkams, jų mokytojams ir tėvams, už įdėtą sunkų darbą ir pasiektus aukščiausius rezultatus dėkojo Jurbarko rajono savivaldybės meras Skirmantas Mockevičius, vicemerė Audronė Balčiūnienė, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Aušra Baliukynaitė, gimnazijų vadovai ir tėvai.