REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Gatvė2024 m. Gegužės 5 d. 18:29

Šiauliuose susidūrė policijos automobilis ir BMW, nukentėjo 5 žmonės

Šiauliai

Skaistė GrigutytėŠaltinis: Etaplius.lt


300097

Sekmadienio vakarą Šiauliuose, judrioje Dubijos gatvėje įvyko avarija. Susidūrė į iškvietimą skubėjusių policijos pareigūnų automobilis ir BMW.

Eismo nelaimė įvyko prieš 18 valandą Dubijos gatvėje, netoli sporto klubo „VS-Express“. Šiaulių AVPK atstovo Artūro Šliavo teigimu, pareigūnai važiavo su įjungtais švyturėliais, jie skubėjo į iškvietimą ir priekiu susidūrė su BMW markės automobiliu. Į įvykio vietą atskubėjo gausios specialiųjų tarnybų pajėgos, ėmė formuotis spūstys. Pareigūnai užtvėrė avarijos vietą ir nukreipė eismo srautus aplinkinėmis gatvėmis.

A. Šliavas sako, kad per eismo įvykį nukentėjo iš viso 5 žmonės.

„Preliminariais duomenis, sužaloti 5 žmonės: 2 policijos pareigūnai ir 3 BMW važiavę asmenys. Vienas jų – nepilnametis, 12 metų vaikas. Visi nukentėjusieji apžiūrėti greitosios medikų, galimai tolesnei apžiūrai bus vežami į gydymo įstaigą“, – sakė jis.

Pasak policijos atstovo, panašu, kad visi nukentėjusieji atsipirko sumušimais, rimtesnių traumų nepatyrė, tačiau jų būklę dar įvertins medikai. Abi transporto priemonės buvo smarkiai sudaužytos, ypač nukentėjo BMW, kurio visas priekis – sumaitotas.

Tikslios avarijos aplinkybės tiriamos.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA