REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 18 d. 11:24

„Šiaulių televizijos“ kanalas vėl matomas visiems apskrities gyventojams

Šiauliai

„Šiaulių televizijos“ direktorė E. Mažeikienė. A. Rutkausko nuotr.

EtapliusŠaltinis: Etaplius.LT


305275

Nuo šių metų birželio „Šiaulių televizijos“ kanalas bus prieinamas ne tik skaitmeninės, bet ir antžeminės televizijos žiūrovams. Visos Šiaulių apskrities naujienas pranešanti televizija grįžta su permainomis – atsinaujinusia programa ir naujais veidais.

Antžeminės televizijos signalas Šiaulių apskrities gyventojus metus buvo apribojęs nuo krašto naujienas pranešančio „Šiaulių televizijos“ kanalo. Tačiau dabar, nuo birželio, signalas vėl suteikia prieigą kanalo programą matyti visiems. Šiaulių televiziją galės matyti visi Šiaulių apskrities gyventojai, net ir gyvenantys atokiose vietovėse.

„Tai reiškia, kad „Šiaulių televizijos“ kanalą galės išvysti tiek gyvenantys Kelmėje, Pakruojyje, Joniškyje, Radviliškyje, Akmenėje, tiek ir Šiaulių mieste bei rajone. Viskas ko reikia – turėti televizorių ir įprastą anteną. Mūsų krašto naujienos vėl bus pasiekiamos kiekvienam apskrities gyventojui“, – teigia „Šiaulių televizijos“ direktorė Evelina Mažeikienė.

Televizoriaus pultelyje suradę „Šiaulių televizijos“ kanalą, žiūrovai išvys akivaizdžius pokyčius.

„Su antžemine televizija grįžtame po metų laiko pertraukos. Tai – ilgas laiko tarpas dinamiškiausiai žiniasklaidos priemonei. Grįžtame su atsinaujinusia programa, naujais veidais, dar įdomesnėmis laidomis, naujo formato žiniomis“, – tikina E. Mažeikienė.

Šiaulių apskrities naujienas surenka ir praneša aktyvi, 7 dienas per savaitę dirbanti „Šiaulių televizijos“ kūrybinė komanda. Jauni, aktyvūs ir veržlūs žurnalistai džiaugiasi, kad jų kuriamas turinys galės pasiekti dar platesnį ratą žiūrovų.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA