PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Gegužės 29 d. 13:13

Šiaulių sporto gimnazijoje praūžė prevencinis renginys „AKTYVUS – SVEIKAS – LAIMINGAS“

Šiauliai

Tajaus Mačiulio nuotr.

Sonata VaišnorienėŠaltinis: Pranešimas spaudai


302769

Gegužės 28 dieną įvyko prevencinis renginys „AKTYVUS – SVEIKAS – LAIMINGAS“, kuriame dalyvavo gausus būrys Šiaulių miesto ikimokyklinio ir bendrojo ugdymo įstaigų auklėtinių.

Renginio metu vaikai aktyviai leido laiką išmėgindami įvairias sporto šakas ir rungtis, susipažino su pasieniečio profesija ir kinologų darbo principais.

Siekiant skatinti sportinę dvasią ir diegti Olimpines vertybes, Šiaulių sporto gimnazijos sportininkai kartu su renginio svečiais dalyvavo simbolinėje eisenoje „Olimpinės mylios žingsniai“ kas buvo ne tik smagus fizinis iššūkis, bet ir bendruomenės vienybės simbolis. Po eisenos dalyvių laukė malonus akcentas – saldus prizas.

Po intensyvaus ir aktyvios dienos, kai visi buvo pavargę ir išalkę, dalyviai buvo vaišinami tikra pasieniečių koše, kuri sugrąžino jėgas ir leido akimirkai pajusti pasieniečių gyvenimo skonį. Renginys paliko daug teigiamų emocijų ir įspūdžių tiek vaikams, tiek suaugusiems, skatindamas sveiką gyvenseną ir bendruomeniškumą.

Renginio partneris Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos Pagėgių pasienio rinktinės Šiaulių pasienio užkarda.

Saldžius prizus finansavo Lietuvos tautinis Olimpinis Komitetas.


Foto galerija: