REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Šiaulių televizija2024 m. Gegužės 7 d. 16:39

Šiaulių regiono moksleiviai ruošiasi vasaros atostogoms: apsilankė darbų mugėje „Darbavasaris“

Šiauliai

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.lt


300328

Artėjant vasaros atostogoms Šiaulių regioninis karjeros centras pakvietė į vasaros darbų mugę „Darbavasaris“. Mugėje apsilankė tiek Šiaulių miesto, tiek Šiaulių rajono bendrojo ugdymo mokyklų ir profesinių mokymo įstaigų mokiniai bei studentai.

Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešojoje bibliotekoje vyko vasaros darbų mugė „Darbavasaris“. Mugės tikslas – sudaryti galimybę mokiniams pabendrauti su darbdaviais, siūlančiais sezonines darbo vietas, sužinoti apie mokinių įdarbinimo sąlygas ir savanorystės galimybes.

„Visų pirma, tai norėčiau pasidžiaugti, kad Šiaulių regiono karjeros planavimo skyriaus komanda šiemet jau antrą kartą organizuoja moksleiviams mugę „Darbavasaris“. Visi suprantam ir žinom, kad bet kokiu atveju mokinių, jaunuolių pirmasis darbas yra nekvalifikuotas. Darbas būna paslaugų , pramonės sektoriuose ar žemės ūkyje. Labai svarbu, kad mokiniai turėtų galimybę pabendrauti su darbdaviais ir kad jie suprastų, kokių atsakomybių iš jų norės darbdavys“, – teigė UŽT paslaugų organizavimo dep. Šiaulių reg. Karjeros planavimo sk. vedėja Vitalija Stasiulienė.

Daugiau žiūrėkite „Šiaulių televizijos“ reportaže.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA